Spencer

Játékhírek röviden

Kiválasztották a Project Entropia tesztereit

A MindArk bejelentette, hogy kiválasztották az új online játékuk a Project Entropia béta tesztereit, így a hónap végén megindulhat a játék.

A Project Entropia egy fizetős online játék lesz, amelyet elindulása után bárkinek lesz lehetősége ingyenesen is kipróbálni. Feladatunk egy virtuális bolygón emberi kolóniák létrehozása; hódítóként érkezünk a bolygóra, melynek vadregényes képződményeit kell felderítenünk: őserdők tele furcsa benszülött képződményekkel, és "őslakos" robotokkal, akik természetesen a hódítók életét hivatottak megnehezíteni.

Aki szeretne beleményedni ebbe a futurisztikus online kalandba, az még jelentkezhet a későbbi tesztelési fázisokra. Klikk ide



A Sierra megerősítette a Dynamix bezárását

A Sierra megerősítette a napok óta hallható pletykákat, hogy bezárja a nagysikerű szoftverfejlesztő divízióját a Dynamixot. A Dynamix nevéhez olyan játékok fűződnek mint pl. a Tribes és a Tribes 2. A cég sajtóközleményében kijelentette, hogy szoftverpiaci helyzetük és egyéb marketingokok miatt kényszerült erre a lépésre, amely közel 97 alkalmazottat érint. Az alkalmazottak egy részét elbocsájtják, míg másokat a sajtóközlemény szerint új pozicíóba helyeznek át a cég más területein belül.



A Conquest: Frontier Wars már a boltokban

Az Ubi Soft bejelentette, hogy már kapható az új real-time stratégiájuk a Conquest: Frontier Wars. A játék a 22. században játszódik, amikor az emberiség már olyan fejlettségi szintre jutott, hogy tervbe veszi a galaxis titokzatos részeinek a féregjáratoknak felderítését. Természetesen a féregjáratokon való áthaladás intergalaktikus káoszhoz vezet, amelybe különböző földönkívüli fajok is belekeverednek. A játékos feladata, hogy 16 epizódon keresztül 16 csatatéren át verekedje végig magát, és biztosítsa az utánpótlási vonalakat az előrenyomuláshoz. A csatákhoz száznál több egységre számíthatunk, amelyek gyártása különféle technológiák felfedezése után válik lehetővé. A játék támogat multiplayer lehetőségeket is 8 játékos LAN-on, vagy maximum 4 az Interneten keresztül.



Új eGames termékek

Az eGames OuterBound gyűjtőnéven hamarosan új játékprogramokat fog piacra dobni. A cég elmondása szerint az OuterBound játékok lényege, hogy a legújabb grafikai motorral és CD minőségű zenével felszerelt programokat a szokásosnál alacsonyabb áron kínálják a fogyasztóknak, amellyel növelni szeretnék a keresletet a termékcsoport iránt. A bejelentés szerint az OuterBound játékok között mindenki megtalálhatja a kedvének valót; autóversenytől kezdve az akciójátékokon át az RPG-ig minden műfaj képviseltetve lesz.



Far Gate hamarosan

A Super X Studios bejelentette, hogy a díjnyertes projectük a Far Gate szeptember elején kerül a boltokba. A Far Gate egy 3D űrstratégia, amelyben a játékos feladata az, hogy egy űrállomást építsen, amelyet központként használva meg kell állítani az idegen betolakodókat. A játék 16 küldetésből áll, amelyek mindegyike egyedileg tervezett pályákon (naprendszerekben) játszódik, egyedi bolygókkal, holdakkal, és feketelyukakkal.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!




Megnyílt a Starmageddon weblapja

Ami nem az űrben játszódik az már nem is érdekes; ennek tükrében a Lemon Interactive megnyitotta készülő real-time űrstratégiájának a Starmageddonnak weblapját. A hivatalos pagezine fontos részleteket tartalmaz a készülő játékról, rengeteg screenshottal és egy kis bemutatóval egy másik Lemon Interactive játékról a Painkillerről.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #17
    jah... értám már lövöldözös űrhajósra gondoltál? Hm hm az tényleg nem nagyon volt mostanában.. mondjuk az uccsó ilyen amivel játszottam aza Rouge Squadron volt az viszont nagyon állat game volt...
  • narumon #16
    alma: Akkor inkább konzolt kellett volna venned..
    De mondjuk Pcn Max Payneben kenheted rendesen :)
  • Frank #9
    Na vegre jatekhirek!
  • KeviN #2
    enis ugy Mlexem, hogy a far gate, mar nagyon regi....a frontier wars nekem meg nagyon bejott...szerintem az utobbi idok legjobb RTS-e
  • AnarchoiD #1
    frontier wars nagyon bejon... a wormhole-okkal osszekapcsolt palyak szovevenyeben folyton elteved az ember.. ;)


    Far-gate-t pedig nemertem, az mar egy 1eves game... ? nem ?