Szekeres Viktor

Csúszik az új Karatekölyök

Lesz új The Karate Kid, de később.

Mint ismert, május óta a hollywoodi írók sztrájkolnak, júliusban pedig a színészek léptek sztrájkba. Mindez azt jelenti, hogy az írók nem dolgozhatnak sem forgatókönyveken, sem pedig forgatásokon nem működhetnek közre kreatív tisztségben, az amerikai színészszervezet tagjai pedig semmilyen munkát nem vállalhatnak, még csak nem is reklámozhatják filmjeiket. Értelemszerűen ennek köszönhetően szinte mindegyik stúdiófilm forgatását fel kellett függeszteni (a független filmek sztrájkmentességet kérvényezhetnek), de utóbbi aspektus a stúdiókat premiernaptárjuk átgondolására késztette.

A Sony Pictures egyik várt filmje lehet jövőre a stúdió visszatérése az eredeti Karate Kid-franchise-hoz, aminek zászlós hajója, egy új Karate Kid-film 2024. június 7-én érkezett volna a mozikba, azonban ennek amerikai premierjét december 13-ára halasztották el. A franchise nevét ugyebár a Netflixes Cobra Kai tartotta felszínen, de most az új filmsorozat is megteheti siker esetén. A filmet Jonathan Entwistle rendezi Rob Lieber és Anthony Tambakis szkriptje alapján.

A legutóbbi mozis változat 2010-ben Jaden Smith és Jackie Chan főszereplésével nagyon nagy siker volt, a 40 millió dollárból készített film hazájában 177, nemzetközileg pedig 183 millió dollárt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #3
    Senkit nem zavarna hogy kung-fu van benne, ha jo film lenne:)
  • xido #2
    Remélem majd ennek a filmes változatai is olyanok lesznek,hogy előkerülnek a ZS kategóriás szinészek bohóckodni valamelyik felejthető streaming formában,mint pl Kickboxer,Véres játék,Never back down és sorolhatnám..amikor már köze sincs semminek az "eredetihez" :)))
  • takysoft #1
    Már van új Karate Kid. Az a neve, hogy Cobra Kai, és nagyon szeretjük :D

    Amelyikben a Will Smith ivadéka van az meg egy hulladék. Eleve mert kung-fu van benne, nem karate, a címe ellenére.