Szekeres Viktor

Brutális 2023-as Netflix-előzetes érkezett

A 2022-es Netflixes filmes évet csak a 2023-as fogja felülmúlni?

Ismét leírhatjuk azt, amit tavaly ilyenkor, hogy a Netflix elég komoly mennyiségű filmes premierrel rukkolt elő 2022-ben, és a nagy mennyiségnek két velejárója volt: több, igencsak várt Netflix-film komoly csalódást okozott azért, mert közepes vagy gyenge lett, de az is igaz volt bőven olyan várt (és kevésbé várt) produkció, ami nagyon jól sült el és került be sokak éves top10-es listájába. Értelemszerűen abból, hogy valaki inkább jobb vagy inkább rosszabb Netflix-filmeket látott 2021-ben, a saját filmes ízlésére vagy döntéseire következtethet. A jelek, valamint a lenti előzetes szerint szerint 2023-ban sem lesz megállás, jönnek továbbra is a nagy durranások és a sztárok.


Aki a 2022-es évet mennyiség alapján akarja megítélni, azaz arra kíváncsi, hogy mely filmeket nézték meg legtöbben a premierjük első hónapjában, annak az örökranglista 3. helyéig kell csak menniük, hiszen az év legsikeresebbje a Glass Onion: A Knives Out Mystery lett, melynek ugyan nem sikerült felülmúlnia nézettségben a 2021. végén bemutatott Red Notice / Don't Look Up-duót, de nagyon sok embert megmozgatott. Ugyancsak 2022-es film, a The Gray Man és a The Adam Project van az 5. és a 6. helyen az örökranglistán, és még a 8. helyezett, a Purple Hearts számít tavalyi filmnek minden idők legsikeresebbjei közül.

A teljesség igénye nélkül pár dátum: A MAGADFÉLÉK - január 27., NÁLAD VAGY NÁLAM? - február 10., LUTHER: A LEMENŐ NAP - március 10., GYAGYÁS GYILKOSSÁG 2. - március 31., THE MOTHER - május 12., TYLER RAKE: A KIMENEKÍTÉS 2. - június 16., TYRONE KLÓNJA- július 21., HEART OF STONE - augusztus 11., LIFT - augusztus 25., DAMSEL - október 13., PAIN HUSTLERS - október 27., THE KILLER - november 10., A FAMILY AFFAIR - november 17., LEO - november 22., LEAVE THE WORLD BEHIND - december 8., REBEL MOON - december 22.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kolmarl11 #2
    Szeretem újra átnézni a top 100-at
  • hawkie22 #1
    Ebböl valszeg mindegyiket meg fogom nézni, már csak a színészek miatt is. :)