Szekeres Viktor

A Gyagyás gyilkosság 2-ben cigizni fognak

Korhatár-besorolást kapott a következő Gyagyás gyilkosság.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, és hozta meg döntését azok besorolására vonatkozóan. Az egyik szóban forgó alkotás az új Adam Sandler-film, a Murder Mystery 2 volt, mely megkapta a PG-13-as plecsnit, ahogy az előző rész is. Ez azt jelenti, hogy a 13 éven aluliak is megnézhetik nagykorú felügyelete mellett. Persze ez, mivel streamingről van szó, csak iránymutatás.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, és első helyen az erőszakot emelték ki, valamint a véres képeket, és az "erős" nyelvezetet. Emellett szuggesztív részek is lesznek a filmben, amik általában szexuális felhangokra vonatkoznak, és végül a bizottság úgy érezte, hogy mindenképp érdemes arra is felhívni a figyelmet, hogy a filmben dohányoznak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Ezt hiszem ebben nem értünk egyet.
    Megjegyzem, nem én vagyok az, aki mindig a hozzászólóba köt bele. Én csupán kritizálom a sok szart, amit az SG propagál, szemben egy csomó jó sorozattal, filmmel, ami említés szintjén sem kerül elő. Na most, akkor melyik hiszti inkább? A kommentszekció rendeltetés szerű használata (ami egyre nehezebb, mert ugye ha kritizálok, azonnal törlik a kommentet, de ha személyeskedsz, az maradhat) vagy a konstans kötözködés?
  • kalapos01 #2
    Ha az kapna, te lennél az első, aki hisztizne miatta.
  • Ender Wiggin #1
    Akkor 18-as karikát neki...