Szekeres Viktor

Jön a Venom 3

A Venom nagy sikerét nem kell magyarázni.

Idén április 25-e és 28-a között kerül megrendezésre Las Vegasban a CinemaCon, ami a mozitulajdonos legnagyobb rendezvényen, amin természetesen minden nagyobb hollywoodi stúdió is képviseli magát, és többségük még panelt is tart, amelyeken az érdeklődő egybegyűltek előtt ismertetik a jövőre vonatkozó terveiket. A sorból természetesen a Sony stúdió sem maradt ki, több érdekes projektről rántották le a leplet, s már leforgatott projekteket is promóztak. Többek között a Marveles univerzumuk ékköve, a Venom is kapott egy bejelentést.

Itt történt meg a hivatalos bejelentés is, hogy el fog készülni a harmadik Venom-film, amin senki nem lepődött meg, hiszen az eddigi epizódok globálisan 1,4 milliárd dollár bevételt termeltek. A 2018-as első rész ugye Amerikában 214, a világ többi részén pedig 643 millió dollárig jutott el, míg a járvány alatt bemutatott folytatás, a Venom: Let There Be Carnage mindenkit meglepve túlteljesítette az elvárásokat, hazájában felülmúlva az elődjét (ugyancsak 214 millió dollárt hozott), igaz nemzetközileg 289 millióval ez nem sikerült.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki lesz az író, rendező, és arról sem beszéltek, hogy bármelyik színész visszatérne, hiszen még nincsenek aláírt szerződések.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #2
    A Venom nagy sikerét nem kell magyarázni.

    De, azért próbáld meg...! :)))
  • Ender Wiggin #1
    csak legyen több vicc, mint az előzőben...
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2022.04.27. 06:04:19