Ötvös Tibor

Assassin's Creed: Valhalla - visszatér egy vágyott lehetőség

A Ubisoft végre visszahozza annak lehetőségét, hogy egyetlen jól irányzott döféssel ki tudjuk végezni a legnagyobb ellenfelünket is az Assassin's Creed: Valhallában.

A jelek szerint a Valhalla lesz az a rész, mely egyesíti a klasszikus sorozat és az Origins óta megjelent fejezetek rajongóit. Az előbbi csoport ugyanis kifogásolta, hogy a második epizódban tökélyre fejlesztett "meglepetés gyilkosság" elemeket bevetve az Origins vagy Odyssey világában, maximum egy nagyobbat sebeztünk. Szóval hiába ugrottunk rá a tetőről a kiszemelt áldozatra és döftük nyakon rejtett pengénkkel, csak megsebeztük.

A Valhalla azonban változást hoz ebben és az opciók közé bekerült az Orvgyilkosságok pont is, ahol megadhatjuk, hogy a legnagyobb életerővel és páncélzattal rendelkező ellenfelet is kivégezhetjük az Assassin's Creed korábban látott részeiben használt módszert használva. Aki azonban az új megoldást szereti, az maradhat az RPG-s megoldásnál. Mindenesetre ez mindenképpen jó döntés, hiszen az Origins igazi válaszvonal volt a szériában és bár új rajongókat hódított meg, de sokat el is veszített.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ugh #3
    Es vegtelen darda is volt nala!
    Velmasztal valahova nem tudott utanad jonni. Fel oran at azt neztem ahogy kb 2 tonna dardat elhajigal felem.
    A jo kurva anyjat annak aki az ilyet kitalalja.
    De sanszos hogy ez valemlyik lapatra tett producer vagy kreativ igazgato zsugorodott agyanak a hulye termeke volt.
    Az origins atmoszferaja jo volt de mint jatek egy nagy talicska fos.
    Talan csak a 3. resz nagyobb szar.
  • ugh #2
    Amugy tok marhasag is volt mert az sem ok hogy a terkep masik felen uaz az ellenfel leolhetetlen volt ami a terkep elejen meg hot gyenge de az meg agyfasz hogy nem lehetett igy kinyirni.
    Akarmilyen jo "harcos" valaki ha az eszebe vagy a tudejebe jut egy 20 centis penge ugyanugy osszecsuklik mint egy ures koton.
    Csak sikerul vegre jatekot csinalni a 20. Reszre ebbol a fosbol...