Ötvös Tibor

Teljes bug-halmaz a két Mafia játék felújított változata

A Mafia 2: Definitive Edition és a Mafia III: Definitive Edition is vállalhatatlan lett konzolokon.

Megjelent a Mafia-trilógia utolsó két része, melyek azonban kimondottan rosszul sikerültek konzolokon. Az egyébként nem túl hibás második fejezet kapcsán is hihetetlen hibák merülnek fel a Definitive Edition-ben, melyeket már divat lett videóra venni és feltölteni a a netre. A leglátványosabb kétségtelenül az "eltűnő autók" esete.

Most pedig már kiderült, hogy a harmadik fejezet sem szerepel rózsásan. Az eredeti játék is tele volt hibákkal, de a Definitive Edition már a grafikát is lerontja. A 10 GB-os frissítés letöltése után ugyanis az eredeti 1728p helyett már csak maximum 900p-vel fut a játék. Az okot a 2K most vizsgálja, de addig is azt javasolják, hogy ne frissítse senki konzolokon a programot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    3 éves játékok újrakiadásán általában csak a kiadó nyer. :)
    A 3. részről nem tudom, az alap mellé jár-e a teljes, a Mafia 2-nél nem csak a felújítottban vannak benne a DLC-k, de az eredetihez is hozzácsapták.
  • Timbu #5
    A Mafia II-t lényegében csak azért adák ki újra, hogy a jelenlegi konzolgenerációra is megjelenjen. Ezt nem is a Hangar 13 csinálta. A PC-sek is megkapták, bár minek...

    A Mafia III nem változott semmit (nincs semmiféle felújítás), így nem vettek el tőled semmit. Annyi történt, hogy egybe csomagolták az összes DLC-t, mint a game of the year edition-ökben szokás.
  • AnuluWork #3
    Én azért nem temetném, bár ha nagyon hozzányúlnak, még a korábbi rajongókat is tökön szúrják.

    Ki kellett jönniük, mert különben észre se vette volna senki, hogy van egy ilyen felújítás. Ott van a 2. és 3. rész. A 2. nem azt hozta anno amit vártunk, a 3. meg ... És akkor jön egy csomó idén: LOUS2, Valhalla, GofT, stb. Majd a GT6. Ez egy rókabőr volt. Ettől függetlenül az első rész még jól is elsülhet. Én pl. nagyon várom. Az hatalmas élmény volt anno. Ha magát a játékmenetet az eredetihez képest nem qurják el, nagyon szar játék, bugok ide v. oda, nem lesz.
  • Kissssss0 #2
    úgy néz ki a hangar 13 csapata megakarja szerezni a bethesdáék első helyezését a legbugosabb játék versenyen.
  • grebber #1
    Nyugalom az 1 remake ugyanilyen lesz... remélem a föld színéről is eltörlik ezt a balfasz brigádot