Ötvös Tibor

Mozgásban a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Mozgásban is bemutatkozott a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Alig pár napja derült ki, hogy érkezik a feltehetően utolsó Lego Star Wars játék, a The Skywalker Saga, ma már meg is jelent az első videó hozzá. A jelenetben ismét elég mókás jeleneteket láthatunk, de érdekes módon az utolsó filmből nem találunk semmit. A játék október 20-án jelenik meg.

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga elég nagyot markolva mind a kilenc film cselekményét egy játékba hozza össze. Azt továbbra sem tudni, hogy ez egyben azt is jelenti, hogy a korábbi Lego Star Wars játékokat komolyabb változtatás nélkül beteszik a csomagba, majd az utolsó film történetét programozzák le vagy valóban újraalkotják az egészet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Ott van a videó végén is, hogy új játék lesz, még csak utána sem kellett volna olvasnia (Steam adatlapján is szerepel hogy brand new game). Persze ha valaki nem tud angolul (újságíró szakmában elég nagy luxus), akkor nem segítség.
  • Evoluti0N #2
    "Azt továbbra sem tudni, hogy ez egyben azt is jelenti, hogy a korábbi Lego Star Wars játékokat komolyabb változtatás nélkül beteszik a csomagba, majd az utolsó film történetét programozzák le vagy valóban újraalkotják az egészet."

    De lehet tudni. Egy teljesen új játék lesz, ami mind a 9 filmet feldolgozza.
  • Zombee #1
    All nine films, one new game... nem csomag, egyetlen játék...