Ötvös Tibor

Call of Duty: Black Ops - remaket kap a sorozat?

A pletykák szerint az idei Call of Duty a Black Ops első részének remakeje lesz.

Korábban már olvashattunk arról, hogy a pletykák szerint az idei Call of Duty a Black Ops ötödik része lesz, de ezt természetesen nem erősítette meg senki. Ma pedig újabb pletyka jelent meg, mely már a Black Ops első részének remakejéről szól. Egészen pontosan reboot lesz, mellyel újraindítanák a franchise belüli franchise történetét. A következő információkat pedig kéretik szigorúan a helyén kezelni.

A grafikus motor ugyanz lesz, ami a Modern Warfare új változatát is hajtotta. Azonban a történetben már lesz változás, hiszen a Vietnami-háborúra koncentrál majd a cselekmény. Ezen felül sokkal realisztikusabb élményt kínál majd, azaz nem kell földtől elrugaszkodott eszközök működését kitapasztalnunk. Alex Mason és Frank Woods visszatérnek, de más hangot kapnak. Nagyjából ennyi, azaz szinte semmi, de várjuk a hivatalos leleplezést... ami a koronavírus miatt jelentősen csúszhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Nem volt ez rossz, nem lett volna, de az állandó vallatós részek nagyon idegesítettek. Nyilván az is dobott rajta, hogy nem modern háborús játék. Ennek fényében külön kár a cikkbe is beleírni, hogy nem lesznek futurisztikus cuccok.
    De egy évben két remake nem sok egy kicsit? Lehet vietnámi háborús, de ne a Black Ops sztoriját dolgozza fel... bár eleve nem remake így, hisz annak csak pár küldetése játszódott Vietnámban.