SG.hu

Villogó fényekkel újít a Logitech új játékokhoz készült hangszórója

A cég új hangrendszere a dübörgés mellett a játékkal összehangoltan fényhatások megjelenítésére is képes.

A Logitech G első gaming hangszórója, a G560 PC 240 Watt maximális RMS teljesítménnyel bír, alkalmas zenehallgatáshoz és játékhoz, valamint 3D audióhoz egyaránt, köszönhetően a DTS:X Ultra 1.0-nak , mely lehetővé teszi játék közben a hanghatások irányának érzékelését. A cég közleménye szerint az említett tulajdonságoknak köszönhetően a játék intenzívebb, valóságosabb és összességében szórakoztatóbbá válik.


A G560 a játékra reagálva a hanghatásokon túl élénk RGB fényhatások megjelenítésére is képes, ezt a cég LIGHTSYNC technológiának hívja. A fények és animációs effektek testre szabhatóak, 4 megvilágított zóna és körülbelül 16,8 millió szín érhető el. Mindezek mellett a termék számos csatlakoztatási alternatívával rendelkezik, elérhető USB, 3.5mm, valamint Bluetooth opció. Zökkenőmentesen válthatunk négy csatlakoztatott eszköz között, legyen az PC, okostelefon, vagy tablet, így könnyedén hallgatható a telefonunkról a zene PC-s játék közben is. A LIGHTSYNC technológia videós és zenei tartalmak fogyasztásánál is használható, azaz a villogás nem csak játék közben élvezhető.

A cég egy másik világító terméket is bejelentett, az G513 billentyűzetet. Ez kétféle Romer-G mechanikus kapcsolóval is kérhető, a billentyűzethez a Romer-G Tactile és a Romer-G Linear választható. A Tactile verzió lágy visszacsatolást biztosít azon játékosok számára, akik a közvetlen visszajelzést tartják fontosnak, a Linear változat pedig finomabb gombnyomást tesz lehetővé. Minden Romer-G billentyű gyors és halk működésű, fényes háttérvilágítással kiegészítve. A billentyűk lenyomásához 45g erő kifejtése szükséges a közel azonnali reakció érdekében.


A Logitech G513 a repülőgép-iparban használt 5052-es, eloxált és csiszolt alumíniumborítást kapott, mely tartóssága mellett garantálja a vékony, prémium megjelenést. A termék része továbbá egy integrált USB passthrough port és egy opcionális csuklótámasz. A Logitech G560 PC Gaming hangszóró és a G513 Mechanikus Gaming Billentyűzet várhatóan 2018 áprilisától lesz elérhető, 249 és 179 eurós ajánlott kiskereskedelmi árakon. A billentyűzet kétféle színben kapható majd: a világszerte elérhető Carbon színben, valamint ezüstben, mely csak bizonyos piacokon lesz elérhető, kizárólag a Romer-G Tactile változathoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Relixo #1
    parasztvakító f.szság