SG.hu

Korlátlan mobiladat csomagok a Telenortól hatezer forinttól

Az új Telenor Hello Data számlás csomagok korlátlan mobilinternet hozzáférést kínálnak belföldön, a négytagú tarifacsalád egyes csomagjait a tarifába foglalt hanghívás mennyisége különbözteti meg egymástól.

A Telenor saját kutatásai szerint az ügyfelek nagyon elégedettek a hálózat minőségével, de tartanak az adatforgalmi korlátoktól, ezért használják inkább a wi-fi szolgáltatásokat. Ugyanakkor a tematikus adatcsomagok (zene, tévé, chat) és az ingyenes adatforgalmi napok megmutatták, hogy az ügyfelek intenzíven használják a hálózatot, ha nem kell attól tartaniuk, hogy kifutnak a havi keretükből. Ezért a cég megfordítja a tarifacsomagok logikáját és olyan csomagokat vezet be, melyek közös jellemzője az egyéni, normál használat mellett korlátlan belföldi mobilinternet elérés.

A négy új tarifához összesen négyféle hang és kétféle SMS opcióból választhatnak az ügyfelek. A legkisebb, korlátlan adatelérést biztosító csomag már 5990 Ft-tól elérhető, ez 50 perc beszélgetést is tartalmaz, míg a legnagyobb csomag teljes korlátlanságot, azaz korlátlan netet, korlátlan hang és korlátlan SMS forgalmat ad 19 990 forintért. Mindezt hűségszerződés nélkül biztosítja a vállalat. Az új tarifa újonnan csatlakozó előfizetők és a mobiltársaság meglévő ügyfelei számára egyaránt elérhető. A Telenor Hello Data a lakossági és a kisvállalati ügyfelek részére azonos feltételekkel vehető igénybe.

A cég tavaly és idén több, mint 12 milliárd forintot fordít hálózatfejlesztésre és a beruházások révén a nagyvárosok mellett több mint 2700 hatezer fő alatti településre juttatja el a szélessávú mobilinternetet. A független felméréseket végző OpenSignal 2017 februárjában közölt jelentése szerint a magyarországi mobilhálózatok a világ harmadik leggyorsabb átlagos letöltési sebességet kínálják. A fejlesztés pozitív hatásai a felhasználói szokásokban is tükröződnek: míg a 2G, 3G és 4G használók átlagos havi adatforgalma 1,8 GB, ugyanez az érték a 4G hálózatot használók körében közel a duplája, 3 GB. A Telenor értékesítési hálózatában az új számlás csomaggal értékesített készülékek 98%-a okostelefon. Mindemellett európai viszonylatban Magyarországon a mobiladat használat elterjedtsége, azaz a 100 lakosra jutó mobilinternet előfizetések száma alacsonynak számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • T2k #4
    Telenyomor? Nem kő!
  • Nirz #3
    Teljesen korlátlan nem túl jó ötlet, valószinű hogy a felhasználók 0,01% olyan szinten fogja terhelni hogy szar lassú lesz. Olyan 50gb/havonta féláron jobb lett volna, így kétlem hogy életképes hosszútávon
  • unstmon #2
    Ha, arra járok, akkor azonnal át is váltok rá...
  • NEOreg3 #1
    kezdetnek nem rossz, mondjuk kerülhetne feleannyiba és megfontolnám