Ötvös Tibor

Íme az első Red Dead Redemption 2 trailer

Megjelent a neten a Red Dead Redemption 2 első előzetese.

Ígéretéhez híven a Rockstar Games a mai délelőttön elérhetővé tette a Red Dead Redemption folytatásának első előzetesét. Sajnos nagyjából ennyit lehet elmondani a dologról, hiszen sokkal több információt nem szolgáltatott a kiadó és a fejlesztő sem. Az azonban már most remekül látható, hogy a vadnyugati hangulattal nem lesz gond és a grafika is szemkápráztatóan gyönyörű.

A Red Dead Redemption 2 leleplezése mindössze két napja történt meg hivatalosan is, ám már évek óta hallani pletykákat a fejlesztésről. Ezzel persze ismét távol került a GTA hatodik részének bejelentése, de szerintem ez senkit nem zavar most. A 2017 végén megjelenő Red Dead Redemption 2 csak konzolokra lesz majd elérhető és ez természetesen azonnal beindította a PC-s tábort és már meg is született az első petíció is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cenobite #3
    Szerintem ne vágyakozz (a honlapon csak XOne és PS4 van feltüntetve mint platform). Sokan az első rész miatt vettek/kértek kölcsön konzolt. Én eddig 4szer toltam végig.
    Nekem is most vált biztossá egy XOne vásárlása a 360 mellé (eddig is tervben volt a Forza sorozat miatt főleg).
    Utoljára szerkesztette: cenobite, 2016.10.21. 08:26:53
  • jarlaxxe #2
    Mivel az elöző részek se jöttek pc-re valszeg ez se fog.
  • Lengyel2 #1
    Ez így ki lett mondva valahol, hogy csak konzolokra lesz elérhető? Mert a trailerben nem látok utalást platformra. Ha viszont ki lett mondva, akkor jobb ha már most megtudom, hogy ne vágyakozzak fölöslegesen (PC-s vagyok).