Szekeres Viktor

Amerikában az új Star Wars az Avatart is le fogja nyomni

Amerikában már nem sokáig lesz az Avatar minden idők legsikeresebb filmje.

A Star Wars: Az ébredő Erő minden jel szerint meg fogja dönteni az Avatar bevételi rekordját Amerikában. A film ugyanis 10 nap alatt már 544 milliós bevételre tett szert hazájában, miután a második hétvégéjén 153,5 millió dollárt termelt, ami minden idők legjobb második hétvégés teljesítménye volt 47 millió dollárral döntötte meg a Jurassic World eddigi rekordját. Ezzel pedig a film nem csak a 100, 150, 200, 300, 350, 400, 450 és 500 millió dolláros bevételt érte el leghamarabb az Államokban, hanem minden bizonnyal a 750 milliót is el fogja, amivel átadhatja a múltnak az Avatar 760 milliós csúcsát.

Az ébredő Erőt már csak 216 millió dollár választja el a korszakos rekord megdöntésétől, s inkább már csak az a kérdés, hogy erre mikor kerül sor, hiszen ha 3,5 szorzóval számítjuk a film nyitó hétvégés teljesítményét, akkor a belföldi bevételeit 868 millióra lehet saccolni, s erre még akkor is sor kerülhet, ha következő hétvégére mondjuk 50%-kal csökken a mostani bevétel. A kérdés csak az, hogy az eddig nemzetközileg gyűjtött 546 millió dollár elegendő lesz-e arra, hogy az Avatar Amerikán kívüli, 2 milliárdos rekordját is megdöntse?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #12
    Ha választani kellene, (mint a rotten tomatoes értékrlésénél) én azt mondanám, hogy inkább jó lett a film, mint rossz. Nem számítottam jobbra. A film nem hibátlan, és vannak ismerős részek benne, de az irány szerintem jó, a karakterek jók, a látványvilág tökéletes. Ha ezt a szintet tartani tudják szerintem akkor a következő SW film is mozibannézős lesz.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2016.01.01. 16:10:02
  • nimfas #11
    Ahogy haver fogalmazott:egy szombat esti sörözés alatt jobb forgatókönyvet összehoztunk volna.
    Ez egy Ep1 (szegény, csóró, félig rabszolga a sivatagi bolygón, akiből "Jani" lesz..) és Ep4 (halálcsillag-bolygó, amit ugyanúgy egy vályaton keresztül támadnak, annyi hogy ez most több bolygót tud egyszerre felrobbantani, hű bammeg...) tehát kb ennek a két filmnek az összeollózása, nem beszélve a kocsmai zenekar is kicsit retro a Tatooine-os bandára hajaz.

    Nem mondom a grafika szép lett, de a történet egy nagy szar.
    Ahogy a Battlefront játék is csak online, minek bajlódjanak pályák szerkesztésével mikor így is megveszi a paraszt.

    Ennyi az igény, ezt elégítik ki.
  • Wootan #10
    Ne fáradj, úgysem értik meg. Aki le meri írni, hogy rossz lett a film, egyből letrollozzák, haterezik, meg egyéb jelzők.

    Vicces azért látni, hogy akik bántják a filmet, azok tényleg csak a filmről nyilatkoznak negatívan. Míg az ajnározók közül sok meg habzó szájjal ócsárolja a filmet leszólókat. És még ők tartják magukat intelligensnek :)
  • StoneCold7 #9
    Miért mi csináljunk jobbat? Már ezt is nekünk kéne? Nem erre vannak a rendezők meg stb.? Mondjuk amit készítettek az után nem csodálom, ha inkább nekünk kéne jobbat :D
    Az meg, hogy nem érted a fanyalgóknak mi bajuk az meg aztán tényleg nevetséges, mikor minden tetves star warsos hírné milliószor kivan vesézve az elejétől a végéig az a sok hülyeség amit elénk raktak...
  • Chris05 #8
    Szerintem itt divat fikázni. Nekem is nagyon tetszett, ma megyek másodjára megnézni! Csináljatok jobbat. Kétlem, hogy tudnátok.
  • Csacsis #7
    LEgjobb Star Wars film az eredeti Trilógia óta!
    A fanyalgók meg menjenek nézzenek Transformers 4-et! Komolyan nem értem mi bajuk. Teljesen visszahozta a régi filmek életérzését!
  • Paddy #6
    Itt csak a cím az ami beviszi az embereket a moziba, de ha a további epizódokban is tartják ezt a "minőséget", akkor hamar kivéreztetik a Star Wars nevet. Fos vágás, meglátszik, hogy hárman raktak össze egy full szar forgatókönyvet (pl.: építünk egy nagyobb tömegpusztító fegyvert, amit ugyan azon az alapon lőnek ki az ellenállók néhány űrhajóval, mint az első kettőt.) Jahh és a lázadók anno képtelenek voltak kihasználni, hogy gyakorlatilag lefejezték az uralkodó és Vader halálával a birodalmat, az most újra ragyog. A lézerkardos harcjelenetekről pedig jobb, ha szót sem ejtünk.
  • szomferi #5
    semmitmondó sisak, meg valamit mondó sisak? ez igen ecsém :D
  • Hedgehunter #4
    Arrol nem is beszelve hogy azt sem tudjuk minek van a fejen egyaltalan.. :)
  • kiralysanyi #3
    Sajnos nem ez a film legnagyobb hibája...