12
 • Ragnaar
  #12
  Ha választani kellene, (mint a rotten tomatoes értékrlésénél) én azt mondanám, hogy inkább jó lett a film, mint rossz. Nem számítottam jobbra. A film nem hibátlan, és vannak ismerős részek benne, de az irány szerintem jó, a karakterek jók, a látványvilág tökéletes. Ha ezt a szintet tartani tudják szerintem akkor a következő SW film is mozibannézős lesz.
  Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2016.01.01. 16:10:02
 • nimfas
  #11
  Ahogy haver fogalmazott:egy szombat esti sörözés alatt jobb forgatókönyvet összehoztunk volna.
  Ez egy Ep1 (szegény, csóró, félig rabszolga a sivatagi bolygón, akiből "Jani" lesz..) és Ep4 (halálcsillag-bolygó, amit ugyanúgy egy vályaton keresztül támadnak, annyi hogy ez most több bolygót tud egyszerre felrobbantani, hű bammeg...) tehát kb ennek a két filmnek az összeollózása, nem beszélve a kocsmai zenekar is kicsit retro a Tatooine-os bandára hajaz.

  Nem mondom a grafika szép lett, de a történet egy nagy szar.
  Ahogy a Battlefront játék is csak online, minek bajlódjanak pályák szerkesztésével mikor így is megveszi a paraszt.

  Ennyi az igény, ezt elégítik ki.
 • Wootan
  #10
  Ne fáradj, úgysem értik meg. Aki le meri írni, hogy rossz lett a film, egyből letrollozzák, haterezik, meg egyéb jelzők.

  Vicces azért látni, hogy akik bántják a filmet, azok tényleg csak a filmről nyilatkoznak negatívan. Míg az ajnározók közül sok meg habzó szájjal ócsárolja a filmet leszólókat. És még ők tartják magukat intelligensnek :)
 • StoneCold7
  #9
  Miért mi csináljunk jobbat? Már ezt is nekünk kéne? Nem erre vannak a rendezők meg stb.? Mondjuk amit készítettek az után nem csodálom, ha inkább nekünk kéne jobbat :D
  Az meg, hogy nem érted a fanyalgóknak mi bajuk az meg aztán tényleg nevetséges, mikor minden tetves star warsos hírné milliószor kivan vesézve az elejétől a végéig az a sok hülyeség amit elénk raktak...
 • Chris05
  #8
  Szerintem itt divat fikázni. Nekem is nagyon tetszett, ma megyek másodjára megnézni! Csináljatok jobbat. Kétlem, hogy tudnátok.
 • Csacsis
  #7
  LEgjobb Star Wars film az eredeti Trilógia óta!
  A fanyalgók meg menjenek nézzenek Transformers 4-et! Komolyan nem értem mi bajuk. Teljesen visszahozta a régi filmek életérzését!
 • Paddy
  #6
  Itt csak a cím az ami beviszi az embereket a moziba, de ha a további epizódokban is tartják ezt a "minőséget", akkor hamar kivéreztetik a Star Wars nevet. Fos vágás, meglátszik, hogy hárman raktak össze egy full szar forgatókönyvet (pl.: építünk egy nagyobb tömegpusztító fegyvert, amit ugyan azon az alapon lőnek ki az ellenállók néhány űrhajóval, mint az első kettőt.) Jahh és a lázadók anno képtelenek voltak kihasználni, hogy gyakorlatilag lefejezték az uralkodó és Vader halálával a birodalmat, az most újra ragyog. A lézerkardos harcjelenetekről pedig jobb, ha szót sem ejtünk.
 • szomferi
  #5
  semmitmondó sisak, meg valamit mondó sisak? ez igen ecsém :D
 • Hedgehunter #4
  Arrol nem is beszelve hogy azt sem tudjuk minek van a fejen egyaltalan.. :)
 • kiralysanyi
  #3
  Sajnos nem ez a film legnagyobb hibája...
 • gombabácsi
  #2
  tök semmitmondó a sisakja. ellentétben vaderével.
 • ElNano
  #1
  Kylon az a koktélkshaker sisak mindig nevetésre késztet...