miért haldoklik a games scene
  • Petyus_
    #60
    Sziasztok, hozzászólok én is. :)

    Hmmm, single/multi vita: szerintem FPS CSAKIS multiban a jó, még az olyan eszméletlen hangulatú játékok is, mint AvP, multiban teljesen más élmény. DE! Ha az FPS nem csak FPS, és van egy jól megírt sztorija/eszméletlen hangulata (Deus Ex, akkor az single-ben király - bár a DE majdnem kaland)
    Szintén multiban az igaziak a különböző sport, autós játékok. Erről azt hiszem nincs vita.

    OFF: NWN: ezen jót mosolyogtam pl., hogy mi itt fikázzuk egymást a Neverwinter fórumon Rince-szel, hogy lehet-e 64 játékos egy szerveren, vagy nem lehet, erre vki beköpi, hogy 64 emberre van limitálva. :))
    A NWN a csalókat megpróbálja kiszűrni, de szerintem órák kérdése, hogy 20. szintű karakterei legyen egy-két leleményes aminak. A PK-t szerverenként be lehet állítani, akit részletesebben érdekel a téma, KATT IDE! OFF

    Viszont. Ha valaki játszott BG2-t mondjuk, akkor személy szerint én single-ben összehasonlíthatatlanul jobban élveztem, mint multiban. Szóval számomra legalábbis a játék stílusa dönti el, hogy Single vagy Multi.
    És bár nagy NWN fan vagyok megjelenés előtt :))), de attól félek, hogy azokat a jó kis BG sztorikat nem fogja tudni visszaadni egy fan modulja. Majd kiderül! :)

    Miért halott a games scene? Hát szerintem csak azért, mert pl. tavaly legalábbis nekem kapcsiból volt egy Vampire, egy Deus Ex, egy Icewind Dale, egy Soulbringer, azt se tudtam, melyikkel játsszak, addig az idén az a játékipar legnagyobb híre, hogy az igénytelen Dio2-t fel lehet kapcsolni 640*480-ból. Gratula Blizzard!

    Meg sajna a BG2:ToB-on 4-5 nap alatt végigugrottam. :( Na, a NWN majd végetvet az uborkaszezonnak! :)