1418743729.jpg
  • Gabo
    #23585
    Szerintem érdemes egy kicsit pontosítani!
    A Horizons óta le lehet szállni a bolygókra, és SRV-vel lehet rajtuk száguldozni. Ezzel együtt a felszíni küldetések is megjelentek.
    Az Odyssey azt tette lehetővé, hogy gyalog, űrruhában is lehessen mászkálni a bolygók felszínén. Plusz az ehhez kapcsolódó új felszíni küldetéstípusokat hozta be a játékba.
    Ha megvan a Horizons, de nincs meg az Odyssey, akkor lesznek olyan bolygók, amikre nem engedi a leszállást! És ez pontosan úgy néz ki, hogy a felszín megközelítése közben kidob, és nem engedi a siklópályára való ráállást. Valamikor elvétve ilyenkor feldob értesítést, hogy az Odyssey szükséges a leszálláshoz. Ezt viszont nem teszi túl látványosan, a rendszer térképeken sem jelzi teljesen egyértelműen, hogy csak Odyssey-vel érhető el az adott bázis vagy felszíni település. Legalábbis, az én szememet valahogy eddig nem verte ki valami szép nagy piros villogó figyelmeztetés, hogy Odyssey nélkül ne gyere ide. Simán engedi az adott települést úti célként kijelölni, még akkor is, ha csak Odyssey-vel lehet elérni. Legalább egy nyamvadt szűrőt berakhattak volna, hogy ezeket a bázisokat ne is jelenítse meg, ha nem lehet őket elérni. Vagy kezelhették volna hasonlóan, mint a permit locked rendszereket.
    Utoljára szerkesztette: Gabo, 2023.04.11. 10:19:31