12316971501353788406.png
  • Dikkma
    #5
    A Creatine nem rossz dolog, de a Scitec is azt állítja, hogy a 10 emberből 6-nak használ csak valamit. A felszívódási rendszere miatt. Mondjuk én elég szigorúan betartottam a feltöltést, a level maintance-t, és éreztem is a hatását, de ez nem izommennyiségben, csak izomerőben és állóképességben jelentkezett. Éreztem, hogy akár 20-30%-al nyomtam többet fekve, nem fáradtam a tornaórai futások közben, egyebek. De hát ha elfogy, akkor elfogy az erő is... ez benn a rossz. Ráadásul baromi drága!
    A továbbfejlesztett Creatine tulajdonképpen annyi, hogy szőlőcukrot kevernek hozzá. A szőlőcukor bejutásakor könnyeben bejut a Creatine is. Ezt én mondjuk megoldottam, a simához is mindig ettem szőlőcukrot.
    A Creatine Gold meg a legjobb, nagyon kevés ember van, akinek nem használ, de a legdrágább is.
    A múltkor egy fél év kihagyás után elkezdtük úrjra haverokkal, első nap mondom bemelegítek egy kicsit, még nem hajtjuk szét magunkat. És tényleg nem is csináltuk...
    hétfő este volt ez
    kedd reggelre nem nagyon tudtam mozgatni a bal karomat, könyökben feszült
    szerdára egyik sem mozgott, de ki lehetett bírni
    csütörtökre ugyanez, este hazaérek, ránézek a kezemre: hm..... kétszeresére volt dagadva. A bal kezem, a könyöknél. A jobb is egy kicsit, mondjuk 30%-al megdagadt, de a bal az 200%-os volt.
    pénteken mentem orvoshoz, első szava: hűha, mentem ultrahangra, szerencsére nem szakadt el semmi.
    Fastum gél, borogatás, aztán újra lehet gyúrni... :-)