• defiant9
    #115
    1. No, akkor csak felvetted a beszari Nexu6 gatyát és nem mersz egy releváns számot sem beidézni az újabb becitált 'tanulmányodból'?
    Kellemetlen mi, hogy minden újabb becitált agymenéseddel csak az önellenmondásaid számát növeled 1-el. Lol.
    Az egész a számok arányáról szól és mivel nekem vannak számaim neked pedig nincsenek(amik vannak az egy ótvar nagy önellentmondás), így a történet itt ér véget. Vitaképtelen vagy. Amennyiben ebben nincs változás úgy ezen pont ezen végállapothoz ért el.

    3.4
    "Szövegértés! Az eredeti kijelentésed szerint az éghajlatváltozás fogja a megfizethetetlenségig drágítani az élelmiszert. Pont."
    Hazudsz ismét (+2), szalmabábot gyártasz. Az eredeti kijelentésem ez volt:
    "A Föld elvi szinten el tudná tartani 30 év múlva a teljes populációt, csak a populáció egy része nem lesz képes megfizetni a növekvő élelmiszer árakat."

    5.6
    "hogy a különböző változásokat hol értelmezem félre, hol bicsaklik meg a logikám"
    Szimplán a 20:1 arány amiről írtál nincs sehol leírva, ezt te találtad ki, ez a gond. Majd végül le is írtad hogy nincs erre vonatkozó adatod, ezzel elismerve hogy az állításod megalapozatlan bemondás volt. (a sokadik az ilyenek sorában, ez egy tipikus klímatagadó ismérv)

    7. Igen, van egy olyan CO2 szint ami felett nem melegszik tovább egy égitest ezen faktor hatására mert a bolygó olyan hullámhosszokon kezd el megszabadulni a hőtől ami már nem a CO2 elnyelési tartományában van. Ezért nem melegszik a Vénusz sem tovább, a Föld egy ilyen állapottól nagyon távol áll. Jelenleg azonban a CO2 szint növekedése a hőmérséklet emelkedését vonja maga után, nagyobb mértékben mint amit a vízpára visszacsatolás okoz. Én erre az összefüggésre számokat is fel tudok mutatni, szemben azzal hogy te továbbra is számok nélkül jártatod csak a szádat a súlyozatlan bemondásokkal. Ez egy markáns különbség a tudományos és a konteós(ez utóbbi lennél te) érvelés közt. A tudomány a számok nyelvén íródik, ezen számok alapján lehet az egyes faktorok jelentőségét elhelyezni, ez kb. egy alsó tagozatos logikai szintje, amit neked máig nem sikerült megugranod, de nincs nagy jelentősége, totálisan a földbe vagy dögölve már, a vergődésed egyben vicces és kínos.