• dyra
    #30
    Bizony, pechedre tavaly is voltam a ringen vezetéstechnikai treningen. Sőt azon több alkalommal. Nyári gumival meg telivel is. Kisteherautóval meg szemelygepjarmuvel is.

    Betartom a kreszt. Türelmes vagyok. Vezetés közben nem telefonálok egyszer egyszer előfordult kihangositva.

    Zenét vagy hangoskonyvet előfordul hallgatok.

    Mondanam, hogy ez ritkaság de nem az. Normálisabb cégek a sokat vezető embereit elküldi ilyenre. A megnormalisabbak a ritkábban vezetőket is.

    A kocsimban tempomat sincs csak ABS meg kipoegesgatlo. Télen a hóban is megyek. Nyilván az utviszonyoknak megfelelően.

    Nekem nem fogod bemagyarazni hogy nem tudok vezetni. A futár és sofőr haverjaimnak se, a kereskedő kollégáimnak pláne nem havonta mennek 15 - 25 ezer kilométert.

    Van buszsofőr haverom is, három danos karatemester több mint egy Milla balesetmentes vezetéssel a háta mögött.

    A mainstream marketinges baromságot nyomod itt felfelé. Idióták vannak. Őket ki lehetne szűrni és már is radikálisan csökkenne a balesetek száma.

    Az ittas vezetést is jobban kellene szankcionalni máris radikálisan csökkennének a balesetek.

    És akkor kiderulne, hogy az átlagember szó szerint kiválóan vezet.

    De az idióták az utakon maradnak akkor is mikor önvezető autók lesznek. Ha nem kapja meg az elsőbbséget vagy egy kereszteződésben eltrafaljak az baleset. Ami védhetetlen. Ha egy idióta kijön a savjabol és letarol azzal se tud mit kezdeni. A legtöbb halálos baleset ezekből van. Leállósávban előzni? Nemrég volt egy ilyen eset. Még is halt egy 28 éves ember. De ilyet csak idióták csinálnak ami szűrhető lenne.

    De ezek az emberek az utakon lesznek akkor is mikor onvezetes már kezd terjedni. Akkor majd azt mondjuk megsebiztonsagos az önvezető?

    Már az is vicces, hogy az egész emberiségre vonatkozóan jelentesz ki dolgokat.

    Amúgy most változott a munkakorom és kevesebbett vezetek korábban nem volt ritka a napi 500 és én élveztem. Jó kocsi, vagy zene, vagy hangoskönyv vagy semmi. Meg fel is toltodtem kiszakadt a monitor elől és örültem neki mikor körbe kellett menjek a telephelyek közt.

    A vezetés elvennék mi lenne? Nyomkodnam a billt abban az időben is? Telefonoznek? Meetingelnek? A tököm kíván már velük. Örülök ha mást csinalhatok.

    Nem véletlen szeretik az emberek a jó kocsikat. Jó vezetni őket. Ostobassag elvenni az emberektől még tovább hulyulnenk csak. Bocs a hibákért mobilról irtam.