• TokraFan
    #27
    "Elképesztő ez a technokrata hurrá-optimizmus."

    Nem az a lényeg amin Te lovagolsz, hanem az arányok! Lehet majd hiba? Lehet! Lehetnek olyan helyzetek, melyekre nem készült fel a rendszer? Lehetnek! De!
    Összességében ez a technológia sokkal biztonságosabb, mint ha emberek kezébe adjuk az irányítást, ahogy jelenleg.
    Tökéletes rendszer nem létezik! A mostani sem az, amikor az ember irányít gépesített járműveket. Csak meg kell nézni a baleseti statisztikákat.
    Ezzel a technológiával végérvényesen eltakaríthatók az utakról a f*szkalapok, önjelölt autóversenyzők, száguldozók, lassú reagálású vénemberek és az autóvezetéshez teljesen alkalmatlan emberek. Ez már önmagában balesetek ezreit hiúsítja meg! Persze lesznek majd balesetek az automata rendszer hibájából is, csak nem mindegy, hogy emiatt bekövetkezik évente 50db esemény, az emberek hibájából meg évente 15000db!

    A repüléstől is félnek az emberek és néha le is zuhan 1-1 gép sajnos (bár többségük ott is emberi hibára vezethető vissza, technikai baki miatt kevés a baleset), mégis az egyik legbiztonságosabb közelkedési mód manapság.
    Ezek a tények, ezt is a technológia tette lehetővé! Úgyhogy teljesen jogos az un. "hurrá optimizmus"! Remélem minél hamarabb kötelezővé teszik az önvezető autókat!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.11.15. 13:53:16