• NEXUS6
    #43
    Valóban, a mérnökök nem síkhülyék, de ha elég pénzt adnának én is nekiállnék akár örökmozgót is fejleszteni.

    Összeszedte a Teslához is a jó szakembereket, tény, de ettől a cég a mai napig egy veszteséges luxusautó gyár, amiért a befektetők, részvényesek folyamatosan baxtatják. A bejelentett olcsó népvillanykocsi nem opció, hanem szükséglet a cégnek pénzügyi szempontból, mert a jelenlegi modellekre építve nem lehetséges az az áttörés, ami a villanykocsik esetében továbbra is hiányzik.

    Musk megtehette volna, hogy internetmilliárdosként vesz egy karibi szigetet és éli azt az életmódot, amiről a milliárdosok gyerekkorukban álmodtak, csajoznak, jó kocsikat vesznek és modellekkel flangálnak, ahogy azt más jóravaló gengsz... üzletember elképzeli, amikor faszméregetésről beszélünk. Musk mást képzelt gyerekként, de minekután a jelenlegi vállalatai veszteségesek, de legalább is a hyperhype nélkül senki le se xarná őket, ez az egész tevékenysége csupán hipszterfaxméregetés és nem igazán több.

    A drogbáró hásziendáján sem ért feltétlenül egyet a kertész a gazdája erkölcsi elveivel és a Muskhoz szegődött mérnök sem fogja a kenyéradója arcába mondani, hogy enyhén szólva őööö... nem lesz kifizetődő, amit ö 16 vodka elfogyasztása után megálmodott.