train_fever_banners6z8g.jpg
Urban Games: Train Fever
  • Zsoldoskatona
    #1308
    Szia!

    Ha steames a játékod, akkor elvileg a legfrissebb változatot kellet automatikusan letöltenie. Ha esetleg mégsem ez történt a végső változat ez: Build 7753 (Ezt a játék menüje/töltőképernyője jobb alsó sarkában láthatod.)

    A modoláshoz ez a legfontosabb oldal: Transport Fever Community
    Itt rengeteg modot találsz órákig lehet válogatni belőlük. Pár magyar témájú is.

    Háromféle lehetőség áll rendelkezésre a modok kezelésére:
    >> A játék saját modkönyvtára. Ezt egyszerűen így éred el: jobb klikk a steamben a játék nevére - tulajdonságok - helyi fájlok - helyi fájlok böngészése. Ott találod a mods mappát ahová a letöltött fájlokat kicsomagolva kell rakni.
    >> TFMM vagy TFGM ezek a programok segítenek kezelni a modokat és hasznosak mert, amit játék alapból ad ez eléggé kezdetleges. Nem beszélve arról, hogy segíthetnek kijavítani bizonyos kompatibilitási problémákat. Van jó néhány mod, ami nem lett rendesen frissítve a játékhoz, ezért egyáltalán nem működik. Ezek a programok is a mods mappába telepítenek, csak segítenek átlátni azokat. Én a TFGM-et használom, mert van pár extra funkciója.

    A játék kezdete először 1850, ha egy játékban eléred 1900-at, meg 1950-et onnantól ezekben az időpontokban is lehet új játékot kezdeni. Ezt csak egyszer kell megcsinálni. Sajnos van egy ilyen megkötés, nem tudom, hogy van e olyan mod ami ezt megváltoztatná.

    Remélem segítettem. Egyébként elvileg még az idén kiadják a Transport Fever-t, ami ennek a játéknak lesz a (remélhetőleg) jobban összerakott, kibővített és feljavított folytatása (?), amiben már steam workshop támogatás lesz.
    Utoljára szerkesztette: Zsoldoskatona, 2016.09.20. 17:51:33