• Gadfly13
    #22953
    @Laci
    Igen a 2.4.2-őt! Múltkor lehet, hogy a 2.4.1-el volt baj, mert az többször is leállt. Majd kiderül, hogy ez az új mennyire bírja. Tegnap nem állt le, mondjuk nem is tettem publikussá a linkjét, így lekérdezéseket sem kapott (lehet ezzel volt a gond korábban, de majd kiderül). :D

    @Mindenki
    Gondolom páran megfigyeltétek, hogy a hotlapon Attilánál és nálam is részletesebb infók kerülnek kiírásra. pl. a segítségek használata, érvényes volt a kör v. sem ill. a szektor idők. Ez azért van mert ennek a szerveroldali hotlap alkalmazásnak van egy user oldali appja is, aminek a neve ptracker. Letöltés - INNEN
    Ez az app az mellett, hogy több infót küld a szerverre, vezetés közben a pilótának is sok információval szolgál pl. folyamat mutatja, hogy a leggyorsabb körünkhöz képest éppen hány ezreddel vagyunk plusz v. mínuszba (tehát nem csak szektoronként jelzi), saját lokális adatbázisba menti a saját ill. a szerveren lévők köridejeit, amit az appon belül le lehet kérdezni + a szerverre is fel küldi az adatokat melyeket szintén le lehet kérdezni appon belül is, illetve még sok minden mást is tud, ami a köridőkkel és a körülöttünk lévőkkel kapcsolatos. A másik fontos tulajdonsága, hogy az appon keresztül el tudjuk küldeni (játék közben) a beállításainkat másnak. Ehhez persze mindkét félnek rendelkeznie kell az appal.

    Telepítése a szokásos: Steam\SteamApps\common\assettocorsa\apps\python\ptracker
    AC menüjében az Options/General/UI Modules-nél be kell pipálni, hogy elérhető legyen játék közben a jobb oldali app sávban.
    Ha kitettük az appot a képernyőre, akkor rajta lévő dupla klikkel tudjuk megjeleníteni a beállítási lehetőségeket ill. az egyéb opciókat/lekérdezéseket/setup küldést stb.

    További részletek a ptrackerről itt: LINK

    u.i.: ha a hotlapon a részletes infókat szeretnétek megjeleníteni, akkor az adott kombóval érdemes menni előtte offline is 1 mért kört, mert csak ezt követően fog megfelelően működni. :)
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.04. 11:44:56