Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
  • Terensz
    #1386
    Te amolyan professzor-alapanyagú srác lehetsz.

    Figyelj. Lassan írom, hogy megértsd.

    Az, hogy buta vagy, nem probléma, különböző mértékben osztják az észt, tiszta sor. De hazugságokkal ne fröcsögd tele az internetet, mert olyan emberek is meg fogják találni a hazugságaidat, akik hiteles információhoz szeretnének jutni valamilyen internetes keresővel.

    "Szadista állatok meg alkoholista utolsó senki parasztok élvezték a katonaságot." Én szerencsére ilyenekkel nem sokkal találkoztam, ahogy alkoholt pl. tilos volt a laktanyába bevinni. Akkoriban bulizós korszakomat éltem, de a honvédségnél kénytelen voltam visszavenni magamból.

    "nem kell megtapasztalnunk hogy milyen szar,attól még tudhatjuk hogy az." Ebben akár lehetne valami, de: nincs. Ha pl. a fent idézett hazugságaitokat legalább nem osztanátok meg egy fórumon, akár hiteles emberek is lehetnétek. De folyamatosan igazoljátok: aki nem ért hozzá, nem tud értelmesen hozzászólni.

    Amúgy nem tudom, mit várok pont tőled, aki a warez rossz topicban pl. leírta, hogy mekkora f..sz, aki megveszi eredetiben a játékokat. No comment. Légyszi ne szemeteld tovább az internetet.