termékek ,ötletek, tippek
  • Victor1103
    #58
    Na eddig praktikáimról beszámolok :

    Kb amióta megnyitottam a topicot akkor határoztam el hogy fehérebb fogaim is lesznek. Vettem még anno egy színskála mutatót és azon követtem figyelemmel az események menetét:) A fogaim most sokkal fehérebbek lettek.

    Ezt alkalmaztam mindig:
    -Erős színező dolgok: (kávé én esetemben) miután megittam mindig 1 korty ásványvízzel öblögettem kb 15 másodpercig ( kóla stb esetén ugyanúgy fontos mert a cukor nem eszi a fogakat) Én a minden étkezés utáni fogmosást feleslegesnek találtam, de a csapvízzel vagy ásványvízzel való öblögetést ugyanúgy kajálás után is elvégeztem.

    -Vettem elektromos fogkefét: Hát akinek eddig még nincs ajánlom, hogy szánja rá azt a 3-4 ezer forintot. Mindenhova eljutnak normálisan a sörték és sokkal hatékonyabb mint a hagyományos.

    -Esti fogmosáskor fogselyem: Eszmélet hogy egész nap folyamán menni retek megy be a fogak közé amit még az elektromos fogkefe se tud kiszedni hát még a hagyományos és ha ez az ételmaradék ott marad bent akkor marja a fogat meg rohad ott bent... El se tudnám képzelni hogy ne használjak többé fogselymet

    -Heti egy fogporos + fogkrémes fogmosás

    Ezek után már nagyon szép fehérek a fogaim és hatékony ha már páran rá is kérdeztek mitől ilyen fehérek a fogaim