• boond
    #19
    Szerintem részben igaza van, bár én nem iwiw-ezek (pedig van) de kb mintha nem is lenne, hasonlóan vagyok az emailal is. Inkább msn -de mostanában azt se nagyon. Fórumozni szoktam még, de már megszűnt 1-2 oldalt ahol szoktam, így az csökkenőben van. Viszont ha keresek valamit (akár suli miatt) akkor viszont mindig találok (vagy eszembe jut valami) valami érdekeset, vagy amit korábban kerestem,de pont nem találtam olyan formában.

    Ebből a szempontból szerintem igaza van. És ezt nem kellene letagadni hogy ilyen nincs. Szerintem mindenki járt már hasonlóan. Másrészt ha keresel, akkor se olvasol, nézel meg mindent, csak "gyorsan átfutod, van -e olyan ami kell amiért érdemes ezt az oldalt nézni, ha nem találsz gyorsan, akkor tovább állsz.

    Más kérdés, hogy én pl miközben olvasok, pl cikket, megszoktam állni, mert valami szembejut, vagy valamin elgondolkodok...(esetenként ha ír valaki valamilyen érdekességet, akkor is.)

    DE tagadhatatlan tény, hogy általában szelektálunk, mert nincs idő...(pl lementem a címét egy-egy oldalnak ami érdekelne, és vmilyen keresés közben találtam mellékesen, de nincs rá időm) Nos ezek általában nem lesznek elolvasva xd de "meg van"

    Amúgy meg tényleg úgy van hogy olvasok valamit, pl hírt, cikket és mesélem valakinek, már nem tudnám megmondani hogy pontosan hol is olvastam/láttam (internet,tv, könyv). Persze nem minden esetben. (de ha keresésközben találok vmit pl)