• Garfield
    #90
    "mert tkp. annyira szar, hogy a kutyának se kell"

    Hmmm, szóval van egy oprendszer, ami a boltokban hivatalosan október 22-én jelent csak meg, és ami olyan, de olyan qrvára szar, hogy már a hivatalos megjelenés előtti hónapokban százalékokban (3.2, 2.5, 1.9, stb.)mérhető volt a használata, vagyis az embereket annyira nem érdekelte, hogy képesek voltak feltenni a bétákat is.
    Az érdektelenséget egyébként jól példázza, hogy a megjelenés előtt 10(!!!) hónappal 0.2%-nyi netező használta, ami 11 hónap alatt felment 6,7%-ra, ami egész pontosan 33.5-szörös TOTÁLIS ÉRDEKTELENSÉG-NÖVEKEDÉS!!! Jelenleg pedig már csak két másik Windows-változat van előtte a rangsorban.

    Két dolgot említenék meg:
    1. A saját érdekedben remélem, hogy vagy sok a pénzed, vagy a farkad/melled nagy, mert hogy az eszed miatt nem fognak belédszeretni, az hétszentség. (Bár leginkább az válna leginkább az emberiség üdvére, ha keresztbefeküdve a sínen megszemlélnéd egy feletted elrobogó RailJet alvázát.)
    2. De ha már olyan hülye vagy, hogy statisztikázol, akkor legalább próbáld értelmezni, és a saját szájad íze szerint kommentálni, pl. "XP a király, mert milyen sokan használják" vagy mittudomén, hogy na töröljék fel veled a padlót az idióta állításod kapcsán.