Minden ami a testi és lelki egészséggel, betegségekkel kapcsolatos (tippek, olvasmányok, alternatív gyógymódok, tapasztalatok).
  • Balumann
    #556
    A vírus ritkán mutálódik úgy, hogy azt a szervezetnek másféle képpen kelljen védekeznie. Ha a H1N1 -nek utána olvasol például, láthatod hogy bizonyos korosztálynak van már valamilyen védettsége ellene (ha jól emlékszem akik 1930 -as években születtek, de nememlékszem biztosan, majd megkeresem). Van 100-nál több vírus ill. baktérium amit a szervezet ilyen tünetek mellett véd ki, némelyik hamarabb, némelyik hoszabb ideig ellenáll, más minőségű tünetekkel. De nagyon sokat felismer a szervezet, hiába másabb kicsivel, ki tudja hamar üríteni.

    A történetemet már leírtam, osztálytársam beteg lett, mellettem ült (mivel azon az órán csak 2-en voltunk), óráról el kellett menjen mert nagyon szarul volt, utána 2 héttel később jött először, még akkor is láza volt és folyt mindene. Én 2 napra rá lettem szarul, 3-4 nap alatt teljesen kihevertem, csak köhögés maradt még 1 hétig (az neki is), utána anyukám volt beteg 3 hétig... Most ha szedtem volna coryzalia-t és én is elhinném hogy tényleg van bármi hatása, akkor én is lehet, hogy "csak jókat" mondanék róla :D

    Nem lehet kiszámítani, hogy ki mennyi ideig lenne beteg valamitől, még ahhoz mérten se, hogy más mennyi ideig szenvedett vele. A coryzalia sem garantál semmit. Az immunrendszert sem erősíti, mivel erősítené?

    Coryzalia -nál használati utasítás:
    "Amennyiben a tünetek három napon túl is fennállnak és javulás nem következik be, forduljon orvosához.

    Mellékhatás: Esetleg nyálfolyás léphet fel. Ebben az esetben, Coryzalia szedését átmenetileg abba kell hagyni. "

    Ebben szerintem minden benne van.