Minden ami a testi és lelki egészséggel, betegségekkel kapcsolatos (tippek, olvasmányok, alternatív gyógymódok, tapasztalatok).
  • dronkZero
    #479
    Vannak, akik elvégeztek több ezer kísérletet. 200 év alatt volt rá idő. Soha, egyetlen szignifikánsan pozitív teszteredmény nem született. Voltak hibás eljárások, tévedések, sőt, konkrétan elcsalt eredmények is, amik a hatásosságát mutatták ki, de soha egyetlen korrektül elvégzett kísérlet sem volt pozitív eredményű.

    De ne nekem higgy, nézz utána magad! (És lehetőleg ne homeopátiás oldalon, az olyan lenne, mintha a kereskedőtől kérdeznéd meg, hogy ugyan, visszatekerte-e a kilométerórát a kinézett autóban - nyilván hazudni fog.)

    Én sem beszéltem komoly betegségekről.
    Tehát szerinted is az van, hogy komoly betegségre nem használ a homeopátia, csak olyanra, amit totál magától is elmúlik? Akkor végképp nem értem, minek szeded.

    Szal az a helyzet, hogy jobban jársz, ha zöldségre, gyümölcsre, vagy vitamintablettára költöd azt a pénzt, amit homeopátiás szerre költenél, mert egyrészt az _nem_hat_, másrészt nem támogatsz vele egy hazugságra épülő iparágat.
    De persze a te döntésed...