• repvez
    #12370
    lehet neked azért nem tetszett, mert játszottál a játékkal vagy olvastad a történetet, nekem nem volt egyik se, bár tudom, hogy ki meg micsoda a HALO mint játék, de a történetrol semmi infom nem volt. igy ez nekem nem okozott gondot, hogy levette a ruhát vagy nem. ÉS ezzel még egyet is értek, más egy játék és más egy fimnen megmutatni a dolgokat és itt nem egy robotrol beszélunk, hanem egy emberröl, igy természetes, hogy valamikor leveszi a páncélt .

    DE mindent amiket felsoroltál én ugy vettem mint egy darabkát a kirakosban ésmajd egy késöbbi részben majd összeáll a kép belőlük.

    a gyerekkeresős rész is hozzáadott a sztorihoz, hogy megtudtunk egy kis háttérinfot chiefrol, hogy ö is ember volt és hogy már gyerekként jobb volt a többinél.
    A kinai csaj látomásai meg azért kellettek mert máskulönben az lett volna a furcsa, hogy hogy jön rá , hogy a csillagoknak hogy kell állni, hogy kinyissa a kaput.

    A zombis vonal elsöre nekem is furcsa, föleg, hogy az utolso résekbe hozták elö ,igy a 3. évadig várni kell vele mig kiderül a dolog, a probléma az lesz ha nem lesz 3. évad, mert akkro valoban katyvasz és nem tudjuk meg a teljes történetet, hogy kik is valojában a 2 gyerek chief és a másik csaj és miért fontos a halo. De ahogy olvastam, hogy a játékban is voltak ilyen mutáns valamik ben azokat vezeti fel ezek a részek.

    Az ami nekem nagyon nem kellett a sorozatban az a kényszerü meleg vonal, minek kellett kötelezöen beletenni ilyen töltelék szereplöket föleg vakon és , hogy azok aztán tényleg nem adtak semmit a storihoz hozzá, csak , hogy képes volt egy spartant a meséjével felhagyni mindazt ami egész életében volt. CSak mert lehetsz más.

    Azonkivul, nekem ahogy irtam a sorozat mindig adott egyfajta izgalmat, hogy nem tudtad eldönteni, hogy Holcy és a többi karakter most valoban rossz/vagy jo karakter , mert szituácio fuggó, hogy épp kivel szimpatizál az ember, egyszer azt gondolod, hogy ellenség máskor meg , hogy végul is ezt keleltt tennie , mégha nem is tunik jonak.


    A Lionessben nem tudom te mit láttál, de hogy 8 részen keresztül csak ment a réteshuzás, hogy ki milyen jo szulö és ,hogy hogy tudnak megbirkozni a házastársi bajokon, de a valos célpontrol semmit nem tudunk meg csak, hogy pénzeli a terorristákat. az elso 20 percben amikor az elözö ugynoköt kinyirja akkor legalább volt akcio benn és ott egy tökös kemény fönököt ismert meg az ember, aztán ahogy mentunk tovább egy teszefosa csajjá fajult az egész és ugy röpködtek az országban mintha csak a sarki uzlethez mennének, szinte semmi késlekedés.
    ÉS itt is a szokásos átlagcsalád fehér férfi fekete asszoyn fekete gyerekekkel, akik amugy utálják a szülöket, de hirtelen minden jo lesz mert történik egy trauma. ÉS a föhösnek itt is be kelett hozni a leszbi szálat, ma anélkül már nem lehet sorozat.

    A mandalorian és a boba, meg csak egy vicc, 40 perces epizodok, kb a Xenia meg a kevin sorbos hercules szintu matiné, minden rész különállo megérkezik a bolygora keres valakit, ott el kell végezni egy küldetést, hoyg megkapja az infot, majd mikor megvan a info elrepül a következö helyre, ezek csak azoknak érdekes akik a star wars fénykard buvöletében élnek és mindent is elolvasnak a háttéranyagokban , nekik lehet hogy jó nekem unalmas és egyszerü egy sorozat volt néhol gagyi CGI-al.