ARCA Sim Racing 2008 (rFactor) Simulator
  • zolee145
    Na sajnálhatod.:)
    Ismét Milwaukee, bár most nem nyertem, csak egy 6-ik hely jött össze, de asszem az eddigi legjobb ARCA futamom volt! Amikor elindultam a szerverre már csak 50mp volt a kvaliból, szóval mire beléptem vége is lett...utolsó hely. Ez jelen esetben a 20-ik pozíciót jelentette.
    Normál gumikopás, normál üzemanyag fogyás, 80 kör, 20 versenyző.:)
    Az elején persze volt még 4wide is, igaz azt csak néztem hátulról.
    Talán egy versenyző volt aki nem túl korrektül védte a pozícióját, de végülis őt is sikerült csőbe húzni.:)
    Még az elején megcsúszott valaki és nekem jött, így a pitelésnél javítás is volt, szóval az addig megszerzett 6-7-ik helyemnek (azt hagyjuk, hogy én piteltem utoljára, így vezettem vagy 2-3 kört) annyi lett, visszacsúsztam vagy 3-at, de sikerült megint feljönni. Az eleje viszont már messze volt. Aki a pitelésig mögöttem jött (ő rajtolt a 19-ik helyről) az végülis 4-ik lett. Talán ha nem állok plusz 5-6 mp-et a pitben a javítás miatt akkor én vagyok a 4-ik.:))

A gép bírta a 20 autót, igaz, hogy amikor a végén kiléptem megfagyott. Meg is ilyedtem, hogy annyi a replaynek, de az megvan.:)
    Visszanéztem. Így 20 autóval már egészen hasonlít egy igazi futamhoz. Képzelem mekkora móka lehet harmincvalamennyi emberrel egy DMP futam.:)