• woker
    #57
    Wittao:
    Khm egyszerű következtetést levonva abból az állításodból, hogy volt kb 10 telefonod/PDA-d eddig az azt jelenti, hogy (sacc/kb alapon) átlagban évi 1 telefon/PDA, amit figyelembevéve nem is csoda, hogy sose kellett aksit cserélned annyit szinte minden akksi kibír, de van aki nem cserélgeti éves szinten a telefonját (bár amilyen minőségűek a telefonok egy ideje azt figyelembevéve kénytelen)...

    törés: az a földhözcsapás jó lesz lejtésnek is (földhözcsapásnál adsz neki kezdősebességet is, leejtésnél nem nagyon).
    Az ősöreg 3310-esemet a mai napig használom (immáron 5,5 éve, mindössze csak 1x kellett bele új akksit venni) egy ilyentől max annyi baja lett volna, hogy leugrik a hátlap amit 1 mozdulattal visszarakok, és ez a telefon valóban volt már földhözcsapva (igaz véletlenül, te tisztes kezdősebességet kapott amiért hirtelen előakartam rántani a tokból amikor csörgött), lecserélni meg csak azért akarom mert a SIM kártya kapacitása kezd kissé szűkös lenni és a több mint 200 szám csoportosítás nélkül enyhén káosz szagú , plusz sms-t is alig képes tárolni.

    A gombok hiányának annyi előnye van, hogy azok legalább nem tudnak szétmenni, mert hát egy ideje elég silány minőségű telefonokat gyártanak, amik 1 évet kibírnak de 2 évet már nem nagyon bírnak ki a kezelőszerveik, hogy tropára ne menjenek.

    eto vagy akár mondhatnám azt is, hogy apple fanboy:
    Te az vagy akire hatott ez a nagy hype :) Akik itt lehúzták a telót azokat legtöbb esetben nem vakítottal el a hype. Az hogy valamiből sok fogy nem feltétlen jelenti, hogy jó is, hanem csak népszerű. Tonna számra adhatsz el kutyasz@rt testápolóként is ha jó a marketing, de attól csak népszerű lesz, nem feltétlenül jó is.
    Gondolom az fel se tűnt, hogy az egyik előnyként reklámozott 4/8 GB-os kapacitásból csak az OS megeszik ~700-at (hoppá, de ez hiszen a 4 GB-os modellnél a teljes kapacitás 17,5%-a de a kedvedért lefordítom: baromi sok, mellesleg a PDA-kban az OS-t a ROM-ba szokás pakolni így nem a többi cucc elől veszi el a helyet azok meg ugye a RAM-ban szoktak tanyázni). Vegyük még hozzá, hogy minden elvakult apple fanboy még elő is fizet az extra szolgáltatásokra ami sok-sok dollárt kóstál még az egyéb havidíjakon felül is.

    Nekem 2 dologra kell 1 telefon:
    1. telefonálásra
    2. sms küldésre
    plusz esetleg, hogy a jövőben modemként funkcionáljon egy laptop mellett.

    Az ilyen kacatok nem hatnak meg, max röhögök a sok tinin akik ezzel villognak a haverjaik meg a csajok előtt.

    A 11 helyett meg 21 érv amiért ne vegyünk iphone-t :)
    http://iphone-forum.blogspot.com/2007/07/21-reason-not-to-buy-apple-iphone.html

    Bár az első egyelőre csak az USA-ra érvényes.