• rigidus
    #81
    <i>Zsírszövet nem képződik napfény hatására, ha valaki százötven kiló, akkor közel annyi kaját be is kellett vinnie a testébe az anyagmegmaradás alapján.</i>

    En mar tobb tonna elelmiszert fogyasztottam el eletem soran, imadom a csokoladet, sutemenyeket, mindenfele edesseget, mindossze hetvenot kilo vagyok. Az anyagmemaradas alapjan es a logikadat kovetve most tobb tonnasnak kellene lennem.

    Az egeszseges anyagcserevel rendelkezok a szervezetuk szamara haszontalan salakanyagokat uritik a szervezetukbol. Ezeknek az embereknek - akiket peldanak hoztam fel - a szervezete nem ezt teszi, hanem felhasznalja azt is. Az elsosorban mesterseges, hidrogenezett zsirokat az emberi szervezet nem tudja ugy feldolgozni, mint a termeszetes zsirokat. Sulyos errendszeri, emesztorendszeri betegsegeket, cukorbetegseget okoz. Az uditoitalokban hasznalt aszpartammal hasonlo a helyzet, tartos fogyasztasa genetikai mutaciot okoz a szervezetben. A cola rendszeres fogyasztasa karositja a fogzomancot, esetenkent foghullashoz vezet (kerdezz meg egy orvost). Ezeknek a termekeknek szamos orszagban tilos a forgalombahozataluk is.

    <i>"A kóros elhízásukra az élelmiszer minőségével védekezők meg forduljanak pszichológushoz."</i>

    Indokolatlanul, (pl. elozetes szemelyes serelem hianyaban) szemelyreiranyulo megallapitasokat tevok pedig illemtanarhoz. Ami egyben azt is jelenti, hogy a kettonk beszelgetese itt veget is ert.