• gruppen
    #33297
    Sziasztok! :)

    Sajnos elkövettem a "hibát" és életemben először repültem. Ennyi elég is lett hogy elvarázsoljon ez az egész világ, ott fent, és szerelmes legyek. :D
    Azonnal megvettem az FSX-et, meg rögtön A320/321-es családot. Ismerkedek a rendszerekkel, fogalmakkal. FMC-vel még hadilábon állok, de őt is erősen bújom. :D (Waypontok beírása megy, meg maga az útvonal készítés) Sajnos még nem megy leszállópályára állás, amikor érkezek a leszálláshoz. Erre szeretnék segítséget kérni, hogy FMC-ben mit pötyögjek, hogy konkrétan a leszállósávig vigyen és majd én tegyem le a madarat az utolsó pillanatban.

    Szóval, keresek leírásokat ezekről, ha megoldható. (Akár tutorial videó, konkrét leírás. Sajnos még nem találtam a neten, de lehet én keresem hülyén. :D)

    Meg egy másik kérdés, kérés. Milyen külső programot vagy esetleg DLC-t tudtok ajánlani ATC-re? És még még egy kérdés és abbahagyom. :D
    Jó AI programokat tudtok ajánlani?

    A válaszokat előre is köszönöm. :)

    (És elnézést, hogyha ezekre a kérdésekre válaszoltak és én most újra feltettem, de még elég újonc vagyok és itt nem tudom még mi az etikett. :) )