• Slartibartfast
    #25
    Megnéztétek a linket, amit ajánl a cikk? (600ezer stb) A kimutatásben szereplö adatok szerint nem csak Bush javára voltak ordító eltérések, hanem Kerry javára is. Azt meg külön bírom, ahogy az összehasonlítást leírja az oldal, meg a cikk is:
    "14 ezer állampolgárból 9 676 volt szavazásra jogosult, közülük 77,5 százalék demokrata, 15 százalék pedig republikánus volt. Kerry azonban ennek ellenére itt is csak 1959 voksot kapott, míg Bushra 4433-an szavaztak"
    Bazze, most számoljam ki, hogy melyik hány százalék? OK, én is látom, hogy megfordult az arány, de kérem, ez olyan összehasonlítás, mintha azt mondaná, hogy a zöld határozottan pirosabb a kéknél.
    Amúgy meg az egész ködösítve van, hogy mindenki azt gondolja, az elektronikus berendezések hibásak. Pedig ez csak ilyen választási utó-anyázás. Le fogják zsírozni, hogy minden rendben volt, csak a Jeff kicsit csúsztatott a nyilatkozatnál.
    Szóval szerintem megint egy újabb összeesküvés-elmélet, hogy ne szeressék annyira Boosh-t, itthon is hányszor újraszámolták a szavazatokat, aztán nem találtak semmit.