IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    #90970
    "Sehol nem érzem, hogy a gépeknek lenne tömege és lendülete."
    Nem tudom, hogy melyik játékot próbálod, menj egy kört a clodban úgy, hogy a meszában kevés üza van, vagy tele a tank. Tele tankkal qrva könnyen lepördül felhúzásnál vagy fordulózás közben is, mert sokkal nagyobb a szárny felületi terhelése. 1v1 dogfightban is borzalmasan érezni, hogy tele tankkal ugyanazok a manőverek egyszerűen nem jönnek ki (általában 50%-al megyünk, de néha elfelejti az ember átállítani). Egy looping tetején visszaesik, fordulóba bepördül, stb. Az üza töltöttség nagyon is számít, egy 500-as bomba a hasa alatt meg különösen. GM-1-es gépnél is külön súlypontja és súlya van a cseppfolyós gáznak is. Persze ezt ÉREZNI csak akkor fogod, ha már izommemóriában van az, amikor normálisan viselkedik.

    A rolling G számolódik clodban, ha húzod a gépet és rácsűrsz, akkor az nagyobb G-t okoz.

    Múltkor majdnem azért ütköztünk Ju88-ban, mert közel kötelékeztünk, az első eldobta a bombát, ettől azonnal megemelkedett a gép, majdnem összementünk. Bombaoldás után trimmelni kell, mert a súlypont mászkál ide oda. Külső nézetből ez azért nem tűnik fel, mert a kamera pontosan a géppel együtt mozog. Egy orsózási sebességen nyilván nem érzed a különbséget, mert miért éreznéd, de hidd el, ha méred, akkor megvan az a különbség aminek ott kell lennie.

    Mindenkinek szíve joga szubjektíven azt a játékot szeretni amelyik neki szimpatikus, de hidd el az nem úgy megy, hogy valaki egy monitor előtt MAJD ÉRZI, hogy egy FM mennyire pontos vagy sem. Még a valóságban is, a berepülőpilóták műszerek tömkelegét használják arra, hogy a gépek pontos paramétereit megmérjék. Az, hogy valaki monitor elől is lássa, hogy valami gáz van, ahhoz annyira borzalmasan elbaszott dolog kell, hogy pl cigánykerekezzen a gép egy falevéllel ütközéstől (de az is simán lehet damage modell hiba is, nem csak FM).