197
  • Tau Tang Wou
    #197
    Szép álmokat...
  • Bannedusermail
    #196
    "A 911-ről meg nincs értelme vitázni, mert se repülőgéproncsok nincsenek a Pentagonnál, se senki nem tudja mitől dőlt össze a WTC 7-es épület."

    Egyrészt voltak roncsok, bár az aluminium géptörzs egy része szimplán eléghetett, másrészt meg az ikertornyok melletti épületek közül amik kigyulladtak, mert égő darabok rápotyogtak simán összedőlhettek, ha a vasszerkezetük meglágyult a hőtől, és mellettük egy épület ledőlt, ami lokális földrengést okozott. A tornyok közvetlen környezetében úgy rengett a talaj, mintha egy közepes földrengés lett volna.
  • Tau Tang Wou
    #195
    Te, aki meg sem próbálsz vitatkozni, mert úgyis neked van igazad, az olyan, mintha én azt mondom, csak azért nem indultam az olimpián 100m-es síkfutásban, mert úgyis én nyernék.
  • teddybear
    #194
    A Tau-hoz, Sír Ny-hez stb, hasonló trollokkal vitatkozni, de akár szóba állni olyan mint sajtreszelővel rejszolni.
    Már amikor megkezded rájössz, hogy nem volt okos dolog, és minél tovább tart, annál fájdalmasabb.

    Az az egyik leghülyébb szokásuk, hogy a sokszorosan bebizonyított elméleteket(pl. az evolúciót) tagadják, de csont nélkül elhisznek, sőt hívőként támogatnak mindenféle ostobaságot.
  • mrzool
    #193
    Azt ugye vágod, hogy ez körpanoráma síkba leképezve? Tehát nehezen értelmezhető, amit írsz, teljesen rendben vannak az árnyékok a képen...
  • blitzkrieg1
    #192
    Perdonto bizonyitek az lenne, ha teged elvinnenek az Apollo 11 leszallasi helyere es megmutatnanak mindent, mi hol van.
    Jah, nem ez sem jo, ugyanis akkor meg azt mondanad, hogy azt utolag tettek oda. :)

    A lenyeg. Van egy csomo bizonyitek ra, hogy ott jartak, arra viszont nincs, hogy nem jartak ott. Meg lett cafolva az osszes olyan bizonyitek, ami csalasra utalna.
    A NASA is kiadott mar egy filmet ami pont azokat az allitolagos bizonyitekokat cafolja, amiket a holdraszallasban nem hivok talaltak ki. Azt is meg kellene nezni, lasd a masik velemenyet is.
  • MuchACHO79
    #191
    http://www.nasa.gov/mission_pages/msl/multimedia/pia16077.html

    Itt ez a kép. Valaki mondja már meg nekem, hogy ha szemben van a nap (amit ugye nem fotóztak) akkor hogyhogy a marsjáró előtt van az árnyéka?
  • Tau Tang Wou
    #190
    "Hát nem csak az evolúciót tagadod, de a holdra szállást is, 911-ről is, stb."

    A holdraszállást speciel nem tagadtam. (Csak értelmezni kellene a mondandómat)

    A 911-ről meg nincs értelme vitázni, mert se repülőgéproncsok nincsenek a Pentagonnál, se senki nem tudja mitől dőlt össze a WTC 7-es épület.
    Szóval egyáltalán nem érdekel mit gondolsz erről a kérdésről.
  • Bannedusermail
    #189
    Nem, azt tudtam meg, hogy nem csak az evolúcióval kapcsolatban vagy agyi rokkant, hanem egyéb témakörökben is a retardáltság jeleit mutatod.

    Volt egy olyan naiv feltételezésem, hogy csak egy szűk témakörben vagy mániás.
    Hát nem csak az evolúciót tagadod, de a holdra szállást is, 911-ről is, stb.
    Ha valakinek ezek közül csak egy mániája van, hát legyen.

    Akinek az összes, hát azt bassza el a metro. Tényleg kár, hogy él az ilyen.
  • Tau Tang Wou
    #188
    Miért?
    Megtudtad, hogy a ruhára tapadás meg az egymáshoz tapadás nem ugyanaz?
  • Bannedusermail
    #187
    Már nem, de kár volt elolvasnom...
  • Tau Tang Wou
    #186
    Még 100 kommenttel le vagy maradva.
  • Tau Tang Wou
    #185
    Ha zokon venném a lepontozást már nem lennék itt.


    "Ha a közvetlen környezetemben élne, már biztos a torkára léptem volna,.."

    Mellesleg azért vagy ilyen agresszív, mert tehetetlen vagy szóban, nem tudsz ellenem érvelni (leht már nem is mersz), így marad a fröcsögés, de az meg lepereg rólam.
    Most se szóltál hozzá a témához egy nyikkanást sem, csak idejöttél a bunkóddal, mint egy neandervölgyi.

    "Gondolom sokat verték otthon, vagy a suliban és most itt éli ki magát. Vagy az is lehet, hogy tömény elnyomásnak örvend a való életben ezért itt az sg.-n ő majd jól megmutatja!"

    A képzelgéseid is jól jellemzik határtalan frusztrációdat, amikor egy olyan képet festesz rólam, aminél te jobb vagy. De megsúgom, hogy az álmod nem fedi a valóságot.



  • Bannedusermail
    #184
    A holdsétáló űrhajósoknak igen retkes volt a szkafanderük. Ez például ráutaló jel arra, hogy a holdpor tapadós.
  • Bannedusermail
    #183
    Kaptál válaszokat, csak nem tudod vagy nem akarod értelmezni.
  • Bannedusermail
    #182
    32 MB a napi elérhető adatforgalom, amit a szonda képes a Földre küldeni, így nagyon kevés marad a látványképekre.
  • Venom T
    #181
    Ilyen szépen megfogalmazni azt, hogy hagyni kell a francba ezt a rakás szerencsétlenséget. Értelmetlen időpazarlás amit arra fordít bárki is, hogy eszmecserébe bocsátkozzon vele.
    Gondolom sokat verték otthon, vagy a suliban és most itt éli ki magát. Vagy az is lehet, hogy tömény elnyomásnak örvend a való életben ezért itt az sg.-n ő majd jól megmutatja!

    Semmi önkritika, csak nagyképű lenéző gyerekes felhang, és gyermeteg kötekedés, smileydobállgatás.

    Ha a közvetlen környezetemben élne, már biztos a torkára léptem volna, pedig nem kenyerem az értelmetlen erőszak, de vannak gyépések akik csak ebből, vagy ebből se értenek.

    Pontozzátok le, mert azt zokon veszi és ignoráljátok a továbbiakban!

    Én itt tartok jelenleg.

  • kamov
    #180
    A tesztelés tart sokáig. Funkcióról funkcióra lépésenként, aztán funkciók kombinálva. Mindezt többször. Aztán az egészet újra a tartalék számítógéppel.

    Nem teljesen ideillő példa de egy sima memtest-et is órákig futtatnak sokszor.
  • KopaszIsten
    #179
    "...átkapcsolva a robot fő- és tartalék számítógépeit leszállási üzemmódból felszíni üzemmódba. A négy napon át tartó művelet..."

    Nem értek hozzá, ezért kérdezem. Mi tart ezen 4 napba? Ez így elég szar "bootidő". ;) Csak a "földi" architechtúrákat ismerem, (azokat is korlátozottan,) de (vagy éppen ezért) nem értem mi kerül 4 napba... (Az már biztos, hogy nem szokványos HDD-ket és RAM-okat használnak. :P)

    [OFF]
    Ezt a tájképet látom én is, ha kinézek az ablakon (ami a cikkben szerepel). Lehet hogy a kertben szállt le a Curiosity? :D
  • FtranX
    #178
    Osszeeskuves elmelet hivovel vitatkozni pont olyan ertelmetelen, mint barmilyen mas vallas kovetojevel. Az elmeletehez/vallashoz eros erzelmi kotodese van, az a vilagkepenek szerves reszet kepezi, ezert holmi racionalis ervekkel soha nem fogod meggyozni.

    Conspiracy science

    Meg egy
  • Krumplipuska
    #177
    Az igazság odaát van !
  • Tau Tang Wou
    #176
  • blessyou
    #175
    Most egy másik hülye összeesküvést felhozni érvként nem túl nyerő. Nem, egyáltalán nem egyértelmű a belső meló, olyannyira, hogy nem is igaz. De erről én nem fogok vitázni.


    Megpróbáltam normális módon vitatkozni veled, de tényleg csak trollkodsz. Szinte soha, semmi konkrétumot nem írsz, csak homályos érvekkel meg hibás kérdésekkel jössz. Bebizonyítottad, hogy tényleg nem akarsz itt mást, csak hogy veled foglalkozzunk.

    És most ne játszd itt a nagy halált, hogy te vagy a jó fej, mi meg gonosz módon leoltunk téged, itt nem te vagy az erkölcsi győztes, és ezt mindenki tudja. Te vagy az, aki provokál, és értelmetlen vitákat szít. Panaszkodsz, hogy mindenki leolt, de aztán ez még véletlenül sem a te hibád. Pedig nem véletlen az emberek általános ellenszenve irántad. A stílusod egyszerűen tűrhetetlen, nem való ide. Semmiféle tiszteletet nem mutatsz a többiek iránt. Amikor pedig vesztésre állsz egy vitában, ahelyett, hogy elismernéd a tévedésed, megpróbálsz olcsó tereléssel kijönni győztesen. Csakhogy ez sajnos nem így működik, legfeljebb magadnak bizonyítasz vele. Ne gondold, hogy nem látunk át rajtad.

    Ha van benned valamennyi emberi méltóság, akkor vagy változtatsz a stílusodon, vagy eltűnsz innen. Felőlem folytathatod, amit csinálsz, de én veled többet vitázni a hülyeségeidről nem fogok. Ebben a formádban nem látunk itt szívesen. Elismerést magadnak itt nem fogsz szerezni, legfeljebb annak örülhetsz, hogy megint szétbarmoltál egy normális threadet. Hát ne várd, hogy tapsoljunk hozzá. Én a magam részéről lezártnak tekintem a dolgot, felőlem még vergődhetsz rajta, de csak magadat minősítenéd vele.
  • Tau Tang Wou
    #174
    Mindent el kell olvasni, akkor nem fogsz meglepődni.
    No meg pár mondat alapján beskatulyázni és már írni is a rutin szöveget.
  • Irasidus
    #173
    Aha, tehát te semmit nem mondasz, csak (gondolom) grafomániában szenvedsz. Értem, köszi.
  • Irasidus
    #172
    Mi van?
  • Tau Tang Wou
    #171
    Kicsit félreértelmezed a mondandómat.
    Persze sokat kellene visszaolvasni, hogy lásd az álláspontomat.
    Nem azt mondom, hogy nem volt holdraszállás, hanem azt, hogy nem látom tökéletesen bizonyítottnak egyik verziót sem.
    A tükör kirakásáról se azt mondtam, hogy egy szondával rakták ki, hanem azt, hogy KIRAKHATTÁK egy szondával is. A jelenléte nem perdöntő bizonyíték a holdraszállásra.
  • errorista
    #170
    az apollo 11, ezt mindenki tudja.

    Ám azt mivel magyarázod, hogy a legénység kiválasztásakor az volt a fő szempont, hogy az asztronautának legyen titkos ikertestvére?
  • errorista
    #169
    maradjunk 399 998 potenciális szivárogtatónál, a helyi pék teljesen néma, Juli néni kislánya meg ( akit egyszer bevitt az anyacsavargyártó üzembe ) még nem tud beszélni
  • Tau Tang Wou
    #168
    " Ekkora méretekben nem lehet ilyen hoaxot kivitelezni. Nincs az a befolyás, ami megakadályozná a szivárgást ilyen magas létszámnál, ez egyszerűen ellenőrizhetetlen."

    Hányan is jelentkeztek már, hogy benne voltak a WTC rombadöntésében?
    Pedig az egyértelmű belső munka volt és sokan voltak benne.
  • Irasidus
    #167
    Nem kell ember egy tükör kirakásához. Viszont valamivel alá kellene támasztani amit mondasz. Kérlek áruld el meg melyik rakétával vitték fel a tükröket, és milyen landoló szerkezettel rakták ki! Amennyiben semmiféle bizonyítékod nincs erre vonatkozólag, azt kell mondanom ez a hülyeség a te fantáziád terméke. Igaz?
  • Irasidus
    #166
    Khm... Több mint 20 ezer cég, és közel 400 ezer ember. ;)
  • NEXUS6
    #165
    Miért ne lehetne!?
    A nagy egyházaknak mit gondolsz mennyi híve van?


    Rossznyelvexerint Gus Grissom volt az első kiszivárogtató.
  • errorista
    #164
    ,,Amúgy nem vagyok szaki ebben a témában, de nincs valami arányosság a hajtóművek erejének szükségessége, és a leszállóegység tömege között? Azaz egy 100kilós ojjektumhoz kell 100N lassítóerő mert csak, míg a 200ashoz már 400N kell?"

    ha ugyanakkora idő alatt akarsz megállni lineáris, ha ugyanakkora helyen, négyzetes
  • blessyou
    #163
    Egyébként az Apollo program nem néhány ember projektje volt, hanem több tízezren vettek benne részt. Ekkora méretekben nem lehet ilyen hoaxot kivitelezni. Nincs az a befolyás, ami megakadályozná a szivárgást ilyen magas létszámnál, ez egyszerűen ellenőrizhetetlen. Valaki biztos szivárogtatott volna ki erről infót.
  • Tau Tang Wou
    #162
  • Szefmester
    #161
    Elgurult a gyógyszered és azután gurulsz vagy mi ez az emote? :D

    Hát nem feltétlen, bár abban az időben a robotika valahogy nem volt olyan hű de fejlett.. bár lehet csak eltitkolták ahogy a teljes holdbázist is. Igaz? És akkor ha van bázis (titkos) akkor voltunk a holdon vagy sem? És a nagy kérdés.. ki teremtette a holdat.. netán Kovács Jocó? te nagyon barom..
  • Tau Tang Wou
    #160
    Jaj ne má'...
    Mert egy tükör holdraviteléhez mindenképpen kell, hogy a helyszínen legyen 1 ember.

  • Szefmester
    #159
    Szóval soha nem voltunk a holdon.. (nem te meg én te gyökér) Akkor az a tükör is teljesen spontán módon ott termett amivel a hold föld távolságot szokták méregetni az amatőr csillagászok. Tényleg.. sőt egyenesen tuti.

    A holdpor egymáshoz tapadásában jelentős szerepet játszik az hogy nincs légnyomás.. vagyis marha minimális.. Emiatt a porszemekre a gravitáción kívül nem hat más erő ami szét akarná mozgatni azt. Mert hát ha jönne egy kósza szellő akkor az máris erodálja stb. Asszem a mythbusters foglalkozott a komplett moonhoax témakörrel, a porról is volt benne szó és a lábnyomról.

    A holdkomp bizonytalan emlékeim szerint nem használta a leszállás utolsó pillanatáig a hajtóműveket. Mert hát gondolom nem akartak úgy járni hogy a visszacsapódó égésgázok megdobják, felborítsák vagy kibillentsék a kompot. Ciki lett volna ha felborulnak, mert ott nem lett volna sárga angyal...

    Amúgy nem vagyok szaki ebben a témában, de nincs valami arányosság a hajtóművek erejének szükségessége, és a leszállóegység tömege között? Azaz egy 100kilós ojjektumhoz kell 100N lassítóerő mert csak, míg a 200ashoz már 400N kell?

    A porszem = kőszikla témához pedig. Tau annyira hülye hogy a hasonlatokat nem érti és szó szerint veszi, míg a szó szerinti mondatokat csak költői megfogalmazásnak nézi. Nah akkor a szó szerint vehető szöveg:
    Ha egy porszemet ballisztikus pályára indítasz légkörmentes helyen (vákuumban) akkor az olyan ballisztikus röppályán fog mozogni, mintha arányosan megnövelt erővel ugyanabba az irányvektorba küldött másfél mázsás sziklát küldenél. A különbség csak annyi, hogy a porszemet lesöpröd a sisak plexijéről, a sziklát meg nem.
  • Tau Tang Wou
    #158
    Még az a süsü is beismerte, hogy a kötési energiákat nem számítgatják, hanem megmérik kaloriméterben.

    Ha én azt mondom, hogy a puskagolyó röppályáját ki lehet számítani a puskapor kötési energiáiból, akkor az igaz lehet, de mégsem abból számítják ki, hanem a kezdősebességéből meg a tömegéből.

    Megnézném azt a rakétatudóst, amelyik odaszól a kollégájának, hogy hé Józsi, mennyi is a C-C kötés energiája?