• blessyou
    #175
    Most egy másik hülye összeesküvést felhozni érvként nem túl nyerő. Nem, egyáltalán nem egyértelmű a belső meló, olyannyira, hogy nem is igaz. De erről én nem fogok vitázni.


    Megpróbáltam normális módon vitatkozni veled, de tényleg csak trollkodsz. Szinte soha, semmi konkrétumot nem írsz, csak homályos érvekkel meg hibás kérdésekkel jössz. Bebizonyítottad, hogy tényleg nem akarsz itt mást, csak hogy veled foglalkozzunk.

    És most ne játszd itt a nagy halált, hogy te vagy a jó fej, mi meg gonosz módon leoltunk téged, itt nem te vagy az erkölcsi győztes, és ezt mindenki tudja. Te vagy az, aki provokál, és értelmetlen vitákat szít. Panaszkodsz, hogy mindenki leolt, de aztán ez még véletlenül sem a te hibád. Pedig nem véletlen az emberek általános ellenszenve irántad. A stílusod egyszerűen tűrhetetlen, nem való ide. Semmiféle tiszteletet nem mutatsz a többiek iránt. Amikor pedig vesztésre állsz egy vitában, ahelyett, hogy elismernéd a tévedésed, megpróbálsz olcsó tereléssel kijönni győztesen. Csakhogy ez sajnos nem így működik, legfeljebb magadnak bizonyítasz vele. Ne gondold, hogy nem látunk át rajtad.

    Ha van benned valamennyi emberi méltóság, akkor vagy változtatsz a stílusodon, vagy eltűnsz innen. Felőlem folytathatod, amit csinálsz, de én veled többet vitázni a hülyeségeidről nem fogok. Ebben a formádban nem látunk itt szívesen. Elismerést magadnak itt nem fogsz szerezni, legfeljebb annak örülhetsz, hogy megint szétbarmoltál egy normális threadet. Hát ne várd, hogy tapsoljunk hozzá. Én a magam részéről lezártnak tekintem a dolgot, felőlem még vergődhetsz rajta, de csak magadat minősítenéd vele.