Ötvös Tibor

Jövőre jön a Skyrim - Dragonborn DLC PC-s változata

A The Elder Scrolls V: Skyrim kirobbanó sikert aratott és hamarosan újabb kiegészítő jelenik meg hozzá.

A Dragonborn DLC tegnaptól már elérhető X360-on, ám a kiadó bejelentése szerint a PC-s és PS3-as verziók majd csak jövőre jelennek meg. Pontos dátumot nem mondtak, de valamikor az első időszakban lát majd napvilágot. És ez még nem az utolsó csomag, hiszen a Bethesda hivatalos közleménye szerint jövőre újabb csomagokat kapunk majd.



A Dragonborn legnagyobb újdonsága, hogy képesek leszünk megülni a sárkányokat. A DLC-t ráadásul akkor is végigvihetjük, ha a fő küldetéssel még nem végeztünk. Miraak híveinek támadása után találunk náluk egy jegyzetet, melyből megismerjük küldetésük. Ez alapján eljuthatunk a Bloodmoonban már látott Solstheim-szigetre, ahol egy 10 órás küldetés vár ránk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mousee #3
    Én megvettem eredetibe az elején, de a warezzal játszottam, mert állítólag az eredeti tele volt hibával az első néhány peccsnél. Szerencsére sikerült 2k huffal olcsóbban eladni a dobozost, és a warezt is töröltem (untam h lvl 20nál már ultimate a karakter). Majd megveszem a GOFTY kiadást az összes DLC-vel, anyámkínjával, amikor végre helyre pofozták a játékot, és a legjobb modokat integrálták ;)
  • Narxis #2
    Nem játszol a Skyrim-el? Ejnye...
  • IMYke2.0.0.0 #1
    A sárkánylovagláshoz egy DLC kell?
    Én meg naivan azt hittem, hogy ez eleve benne van a játékban.

    [Súgok: Skyrim-mal nem játszom.]