Ötvös Tibor

Elder Scolls Online - a fő sztori egyszemélyes lesz

Meglepő, ugyanakkor érthető bejelentéssel szolgált a hétvégén a Bethesda.

Matt Firor, az Elder Scrolls Online direktora elárulta, hogy a jövőre megjelenő MMO fő történeti szála kifejezetten a magányos harcokra épít. Erre a döntésre azért jutottak, mert véleményük szerint nevetségesen mutatna, ha sorba állnának a játékosok, hogy legyőzzék az egyik főellenfelet.

"Nagyon viccesen festett volna, amint az utolsó, Mehrunes Sárkánnyal kezdünk harcolni, aki épp Imperial Cityt készül lerombolni, majd hátranézünk és ott áll 15 másik fickó, akik várják a sorukat, mert ők is épp ezt a küldetést csinálják. Azt az érzést szeretnénk átadni, hogy a játékos egy hős, egy fantasztikus lény, aki képes egyedül is legyőzni a fő ellenfeleket."

"Végül arra jutottunk, hogy a fő történeti szál száz százalékban a magányos kalandozásra épít majd."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tomalak #5
    Csak remélem itt nem lesz olyan mint az oblivionban is meg a skyrimben is, hogy megmentem az egész világot vagy 2x azután meg mehetek csirkét fogni a rétre mert egy helyi paraszt aszondta hogy az feladatom. Valahogy nekem itt törik meg a játék varázsa pedig kegyetlen jó amúgy a hangulat addig.
  • Szefmester #4
    Ez massive online singleplayer rpg lesz :D
  • radical #3
    szóval akkor kapunk még egy singleplayer játékot amihez állandó internetkapcsolat kell?
  • cateran #2
    Mondjuk rovid, de izgalmas kuzdelem lenne Mehrunes Dagon ellen...mi rarontunk, o ranknez, mi meghalunk....drama 1 felvonasban:D El nem tudom kepzelni, hogy gondoljak...Dagosh:"Dagon was defeated and banished back to Oblivion by Akatosh himself, never again to trouble the world of mortals. He has a Height of 200 ft and a weight of ~180 tons." Ja, Akatosh az Ido sarkanyistene.....
    Amugy az eredeti szoveg:
    “The last thing you want to do is have the final confrontation with Mehrunes Dagon as he’s stomping across the imperial city and you see like 15 guys behind you waiting to kill him because they’re on the same quest. So as MMO online designers, the thing we needed to make sure we hit the most was that feeling that you’re awesome, you’re the hero, and we do that through a mix of technology where, when I am confronting a major foe in the game I’m doing it in an instance where I’m alone.”
    Az a franya gugli translator....
  • blessyou #1
    Mehrunes Sárkány? :D

    Erről a Hyppolit híres jelenete jut eszembe.

    - Mehrunes Dragon...
    - Talán Mehrunes Dagon, kedves Ötvös úr!
    - Ja, úgy is lehet mondani, csak úgy nincs semmi értelme...