Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Skyrim következő kiegészítője

Hamarosan újabb kiegészítőt kap a The Elder Scrolls V: Skyrim.

A Skyrim az elmúlt évek egyik legjobban sikerült RPG-je, mely hamarosan megkapja a következő kiegészítőjét. A Bethesda ugyanis tegnap jelentette be hivatalosan is a Hearthfire címet kapott DLC-t, mely szeptember 4-én jelenik majd meg.


Ezúttal eljuthatunk Hjaalmarch sóbarlangjaiba, Falkreath erdeibe vagy The Pale tundráira. Ezeken a területeken vásárolhatunk magunknak házat, melyet teljesen szabadon rendezhetünk majd be és gazdálkodhatunk a birtokunkon is. Igazából ez az egész kiegészítő lényege és folyamatosan meg kell védeni a birtokot a behatolóktól és a többi ellenséges erőtől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #9
    Merces: fogalmi zavarokat tisztázandó -> nem fikázok. Azon "modok"-ról beszélek, amik HD-textúráknak nevezik magukat.
    A más és nem-csalásnak minősülő tartalmakat készítők előtt már évtizedek óta fejet hajtok.
  • Merces #8
    [A Photoshop machinációkat amúgy nem igazán sorolnám a MOD kategóriába]

    Imyke nem sok fogalmad van igaz-e?

    a tes játékokba jóval többet tettek bele a modderek holmi áttextúrázásnál, gyakorlatilag minden területen ,a bethesda gyakorlatilag csak kullog utánnuk....
  • PiszkosFred #7
    A Skyrim-et kb 10 millio peldanyban adtak el eddig, de meg most is veszegetik, igaz mar nincs akkora roham ertelemszeruen, de veszik.

    Ebbol kb 15% a pc-s eladas, a tobbi konzolos, vagyis kb szamoljunk 1-1,5 millio megvasarolt (!) userrel. (a warezhuszarokat most kb leszarom, ne is vegyuk ide oket). Ennek a masfel misi PC-snek keszulnek modok, Skyrimnexus, Steam Workshop, stb. Ok azt csinalnak a jatekkal, amit csak akarnak, van nekik szerkeszto dedikalva, tobb mint korrekt utmutatokkal es leirasokkal.

    DE! Ott van kb 8 millio konzolos, akiknek az egyetlen valtozast a jatekban az aktualis peccs jelenti, abban az esetben, ha a bugfixek mellett mondjuk jonnek uj dolgok is, lasd lovasharc, vagy kill cam mode, stb. Illetve a Dawnguard, most frissen, termeszetesen, mint DLC.

    Miert baj az, ha a PC-seken kivul a konzolosok is kapnak olyan modokat, amelyeket a PC-sek mar honapok ota elveznek, hasznalnak, ingyen? A Beth csak osszeszedi a jobb otleteket, osszegyurja, majd kiegesziti par sajat dologgal, es tessek, a konzolosok kapnak egy jopofa addont es csokolom.

    Amelyik konzolosnak pedig nem tetszik, vagy draganak talalja, nem veszi meg. PC-sek meg talalnak tobb tucat hasonlo modot ingyen. Mi itt a gond?
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Olyan modderek munkáiról beszélsz, akik a Bethesda által kiadott KIT-tel, annak segítségével készítik a modjaikat...
    [A Photoshop machinációkat amúgy nem igazán sorolnám a MOD kategóriába]
  • Merces #5
    nekem valahogy visszás ahogyan a bethesda lenyulja a modderek munkáit azután beépiti a következő játékába szerintem a scripteken sem válltoztatnak csak amennyit muszáj az engine válltozásai miatt...
  • blessyou #4
    A kiegészítő az túlzás, ez egy add-on csomag lesz.

    Nekem egyébként tetszik. Az rpg-fanok sokszor panaszkodnak, hogy nincs elég szerepjátékelem a játékokban. Hát most itt van ez, nem kell mindig mindennek kalandokról szólnia. Nyilván nem központi része a játéknak, hanem színesítő elem.
  • Fbn Lx #3
    elder scrollsnak komédia, simsnek meg rohadtul kevés
  • Jagdgeschwader #2
    The Elder Scrolls: Farmville
  • Daffit #1
    Sims? :/