Bemutatkozott az Assassin's Creed: Shadows

November 15-én jelenik meg a feudális Japánban játszódó Assassin's Creed: Shadows.

A Ubisoft tartotta magát az ígéretéhez és tegnap este be is mutatkozott az Assassin's Creed új fejezete, a Shadows, mely november 15-én meg is jelenik és a Valhalla óta az első, teljes értékű kaland lesz a franchiseban. A játék két főhőst kap majd. Yasuke egy valós alakról mintázott szamuráj, aki a szemtől szembeni harcokban jeleskedik.

A másik pedig a bosszúra éhező Naoe, aki a lopakodásra helyezi a hangsúlyt. A két karakter eltérő játékstílust képvisel, hiszen míg Naoe el tud rejtőzni a tömegben, addig Yasuke egy tiszteletre méltó szamuráj, akitől tartanak az emberek. Új NPC-ként jelennek meg a szolgák, akik nem tudnak harcolni, de erősítést tudnak hívni, így érdemes kijátszani őket.

Ami nagy változás, hogy már nem lesz madarunk, ami felfedezi nekünk a területeket - ezt magunknak kell megtenni. Az új Anvil grafikus motor képes lesz az évszakok dinamikus változtatására és minden egyes évszak más előnyöket/hátrányokat jelent majd. Tavasszal például a bozótban el tudunk rejtőzni, télen viszont az őrök nehezebben mozdulnak el a meleget adó tűz mellől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Várható volt a felállás... De kérdem én: az AC játékok szerves része, hogy beolvadjunk a tömegbe... Khm. Vagy nem?