Ötvös Tibor

Csalódott a Street Fighter x Tekken producere

A Street Fighter x Tekken konzolokon már elérhető és a beszámolók szerint elég jól is sikerült ötvözni a két sorozatot. Azonban a hackerek ezt a címet sem kímélték.

Mint kiderült, a lemezen alapból rajta voltak azok az adatok, melyeket csak mostanában, jó egy hónappal a megjelenés után szerettek volna a fejlesztők elérhetővé tenni, de egyes játékosok simán feltörték a kódot és "ingyen" elérték a harcosokat illetve a többi extra dolgot.

"Személy szerint nagyon meglepett, mikor hallottam, hogy a karaktereket feltörték" - árulta el Tomoaki Ayano, a játék producere. "Őszintén szólva, nagyon csalódott voltam. Ugyanakkor meglepett, hogy mennyire tehetségesek ezek a hackerek." A 12 extra karaktert elméletileg a játék Vita-verziójának megjelenésekor szerették volna elérhetővé tenni, de a nyáron megjelenő PC-s verzió is tartalmaz majd árat belőlük. Először nézzük, kik szerepelne exkluzív karakterként.



A Sony gépein exkluzívan szerepel az inFamous sorozat sztárja, Cole MacGrath, aki elektromos erejét veti be a küzdelmekben. Kuro és Toro szintén PS-exkluzívak lesznek. Ugyancsak elérhető lesz (egyesek számára ugye már az is) Mega Man, a népszerű főhős, aki itt elég egyedi megjelenést kapott. Meglepetésre egy igazi kultikus "alak", Pac-Man is belép a küzdőtérre.

De akkor lássuk a PC-n is bemutatkozó, elméletileg DLC-karaktereket. Meglepetésre ebbe került a Street Fighter II egyik legismertebb alakja, Blanka valamint a Tekken 6-ban debütáló Alisa is. De a felsorolásban szerepel még Bryan, Christie, JACK-X, Lars és Lei a Tekken sorozatból, valamint Cody, Dudley, Elena, Guy és Sakura a Street Fighter családból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • seraph27 #11
    ha én nem vagyok hacker és szeretném a bónusz karaktereket mit kell tennem?
  • FoodLFG #10
    jaja nevetséges az egész amit csinálnak. :D
  • csabipapo #9
    Hallottam annó,hogy úgy raktak rá bónusz dolgokat,hogy már a CD-n van,akkor ne csodálkozzanak,hogy valaki meghackeli és ne legyen naiv.
  • BrockSamson #8
    Ez a jovo. :D Nem keszitunk egy jatekot, majd keszitunk hozza kiegeket, hanem keszitunk egy jatekot es levagdosunk belole dolgokat, amiket kiegekkent eladunk. (ha ajandekba adtak volna a karaktereket, akkor is necces a dolog, mert amit megvettem, ahoz egeszeben ferjek hozza, ne ajandekozgassak nekem darabokban). Szoval fakkju.
  • Szefmester #7
    Ugyanmár.. ha nem tették volna rá a lemezre akkor kellett volna bérelniük egy két szervert hogy a játékosok le tudják tölteni. Még akkor is ha valami torrentszerű módon a játékosok egymástól is tudták volna tölteni (csak a tehermentesítés nevében) most pedig lám lám... a torrent ismét győzött és a világ újra megmenekült, nem hála a pindúr pandúroknak.
  • Pretorian #6
    Ennyire naiv szegény? Inkább akkor kellett volna csalódnia ha nem férnek hozzá idő előtt a tartalomhoz.
  • Old PS Fanboy #5
    Istenem, hogy én mennyire sajnálom őket!:D
  • Guren #4
    protip: legközelebb ne tegyék rá előre a lemezre.
  • alien47 #3
    Le akarta húzni a játékosokról vagy 100 újabb bőrt. Meg is érdemlik, hogy feltörték!

  • FoodLFG #2
    :(