Ötvös Tibor

Bellator: MMA Onslaught

Mióta a THQ bebizonyította, hogy a sportjátékok rajongói nem csak az úgynevezett hagyományos sportágakat szeretnék viszont látni a monitorokon, azóta egyre többen jönnek elő a küzdősportok világában népszerű MMA alkotásokkal.

Az azonban tény, hogy eddig egyik sem tudta felvenni a versenyt az UFC: Undisputed szériával. A 345 Games azonban újabb próbát tesz és a nagyon kétes minőségű Supremacy MMA után most bejelentették, hogy készül a Bellator: MMA Onslaught címet kapott alkotásuk, mely szintén a ketrecharcok világába kalauzolja el a játékost.

A fejlesztők azonban tanultak a hibából és ezúttal nem egy, a legnagyobb realizmusra törekedő alkotáson dolgoznak, hanem egy egyszerű árkád játékmenetet felmutatható program lesz a Bellator: MMA Onslaught. Ez valószínű jó hír azoknak, akik megszenvedtek az MMA vagy az UFC irányításával és nem tudtak ráérezni a ritmusra.



A játékban lehetőségünk lesz megalkotni a saját karakterünket, melynek a külsőségeken kívül természetesen a harci stílusát is megszabhatjuk. Itt a megszokott lehetőségek várnak ránk (kickbox, muay thai stb.) és minden egyes győztes mérkőzéssel egyre jobban fejleszthetjük majd harcosunkat.

A grafika a képek alapján nem lesz rossz, de egy ilyen játéknál a fizika a legfontosabb valamint az is sokat számít, hogy hogyan mozognak a karakterek. A Supremacy MMA ezeken a pontokon nagyot bukott, reméljük ezúttal nem lesz vele gond.

A Bellator: MMA Onslaught elméletileg hamarosan meg is jelenik, de első körben csak konzolokra, ott is csak letölthető formában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!