Ötvös Tibor

Assassin's Creed: több idősík egy játékban

A következő Assassin's Creed részekben már egyszerre több korszakba is eljuthatunk.

Az Assassin's Creed: Odyssey megjelenése idén lesz esedékes, de a Ubisoft már a következő fejezetekkel van elfoglalva. A mai bejelentés szerint ráadásul egész komoly terveik vannak. Lionel Raynaud, a cég jelenlegi vezetője ugyanis arról beszélt, hogy a következő generációs Assassin's Creed játékok véget vetnek az egy játék - egy korszak megoldásnak és egyszerre több is megjelenhet majd. Ezek között pedig az Animus segítségével utazhatunk majd.

Ráadásul nem csupán az Assassin's Creed alakul át a jövőben, hanem a francia cég két másik sorozata, a Watch Dogs és a Far Cry is. Itt ugyan nem különböző idősíkokat kapunk majd, hanem más és más helyszíneket. Tehát például egy, alapvetően városban játszódó Watch Dogs berkeiben is simán eljuthatunk egy havas tájra... ha vezet oda valamilyen utazási megoldás. Ez persze majd csak a következő generációra vonatkozik, ami egyébként azt is jelenti, hogy hamarosan bemutatkozhat az új Xbox és Sony konzol is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Leszámítva az az apróságot, hogy a 90-es években az introk 640x480-as felbontásúak voltak :-D
  • NEXUS6 #1
    Nézegetem ezeket a képeket és hihetetlen, hogy hol tart már a technika, tisztára mint egy 90-es évek végén készült játékintró. Okéoké, azt még hónapokig számolgatták. :)