Ötvös Tibor

Leónidasz leszármazottja az Assassin's Creed: Odyssey hőse

Végre hivatalosan is bemutatkozott az Assassin's Creed: Odyssey.

Az Assassin's Creed: Odyssey megjelenése nem volt titok, de lássuk, milyen kalandot kínál majd a görög kaland. Nos, a látottak alapján pazar látványban lesz részünk, ráadásul számos új elemmel bővül a franchise, melynek rögtön az elején választhatunk a két karakter közül és persze az RPG-s fejlődési rendszer is minden eddiginél mélyebb lesz. Bárkit is választunk, a főszereplő Leónidasz király leszármazottja lesz, akit azonban apja kitagad, de mégis az ikonikus lándzsadarab hősünk tulajdonában marad.

A dialógusok során most már választhatunk és ezzel valamennyire beleszólhatunk a szereplők egymás közötti kapcsolatába is. A megszokott emberi harcosok mellett mitológiai lények, mint például a Minótaurusz is megjelenik majd a harcmezőn. Az Odyssey október 5-én jelenik meg és az ezt követő napokban további információkat tudhatunk meg a címről.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    nem tűnt fel, hogy az AC a kezdetek óta ugyanaz, csak kicsit máskép? főleg, mióta az elején promines jelen idejű sztori elsikkadt. ami meg a játékok kísérteties hasonlóságát illeti, ciklusok vannak (nyilván a grafika miatt).
  • zsozso29 #1
    Zsír úgy látom az uborba megint hülyére veszi a jó népet, ugyanazt csinálják mint a Far Cry 4 - Far Cry Primal esetében ugyan az lesz csak kicsi másképp, ennyi, végül is bejött. olyan mint egy DLC.