Ötvös Tibor

Assassin's Creed Odyssey - lesznek dialógusok?

A jelek szerint választható dialógusok kerülnek az Assassin's Creed univerzumába.

Egyre több információ lát napvilágot a Ubisoft által kényszerből, jóval idő előtt leleplezett Assassin's Creed Odyssey kapcsán. Ma például már arról olvashattunk, hogy akár csak a Mass Effect vagy Dragon Age sorozatokban, úgy az Assassin's Creed franchiseba is bekerülnek a választható dialógusok. Ez annyit jelent, hogy a különböző szereplőkkel már valódi (már persze a fejlesztők által megadott kereteken belül) kommunikációt folytathatunk az NPC-kel.

Persze ez még nem megerősített információ, de a Ubisoft az Assassin's Creed sorozat kapcsán mindig is rettentő rosszul őrizte a titkokat és folyamatosan, idő előtt volt kénytelen megerősíteni a többnyire valós értesüléseket. Mindenesetre az Odyssey az Origins által elindított trilógia második darabja lesz és hivatalosan majd az E3-on mutatkozik be a projekt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    hát ez az. a választható dialógnak akkor van csak értelme, ha az befolyásolja az egész sztorit (vagyis sokfelé elvihet). ami meg nagyon más kávéház, mint az egyszer végigjátszható, szkriptes sztorijú AC játékok. de majd kiderül. nagyobb baj, hogy 10. nekifutásra már nem nagyon lehet semmi igazán újat kitalálni (hiába lopnak más játékból, azokat az elemeket is láttuk már ezerszer).
  • takysoft #4
    Az akciójátékok RPG-sednek. Az RPG játékok akciósodnak.
    Fura :D

    Szerintem alap RPG elemek jót tettek az AC univerzumnak. Egyszerre több quest, ami vinni lehet, szintezés, nem rosszak ezek.
    Dialógusokban is van lehetőség. Persze szerintem ilyen Telltale szinten lesz csak, a szabadság illúziójával, hogy igazából tökmindegy, mit mondasz.
  • GSAgent89 #3
    jaj ne ezt a választós cuccot ne már!!! gecire nincs kedvem még azon töprengeni h hm most mit válaszoljak... az átlag játékos ( én ebbe sorolom magam) grafikai orgia és látványelemek kellenek, olyan sztorival ami játszik az elmémmel mint christopher nolan filmjei, aminek az átvezetőit moziként nézhetem...
    megmondom őszintén sokak számára bejön az origin, de nekem nem annyira, személy szerint a syndicate jobban bejött, játékmechanikailag, pl karakter mozgás stb. az originbe nem érzek annyi AC vonást mint elődeibe, a legyél 20as szintű meg legyen ilyen olyan fegyvered mert a 243 helyet 248 sebez...sztoriban most tartok ott hogy öljem meg a hiénát, elmentem a piaci árushoz hogy mondja már meg hogy hol van oké talán de előbb hozd vissza a lovamat mert ellopták...HÁT ANYÁD!!! :D :D :D
  • NEOreg3 #2
    Hihetetlenül mély és szerteágazó dialógusfát vizionálok:

    - Öld már meg ezt az árust!
    - Ok / Nem.
    - (Ok->) Ügyes assassin. / (Nem ->) Jó, majd gyere vissza, ha meggondoltad magad. (a történet ezen a ponton nem tud továbbhaladni, mert nincs más quest)
  • Zsoltee_a_bator #1
    Remelem azt az rpg szintezos dolgot kihagyjak. Kicsit hulyeseg, hogy el kell keruljek egy regiot, mert az atlag tucat or is 2x erosebb, mint az elit assassin.