Ötvös Tibor

Mozgásban a Star Wars: Battlefront 2

Idő előtt került fel a netre a Star Wars: Battlefront folytatásának első videója.

Az Electronic Arts elméletileg a saját, az E3 előt megtartott show-ján leplezi le a Star Wars: Battlefront folytatását, ám a jelek szerint ismét nem sikerült megtartani a "titkot". Ma ugyanis, bőven az előre megjelölt idő előtt kikerült a netre egy 30 másodperces videó, melytől bizonyára minden rajongó leteszi a haját. A látottak alapján ugyanis egy vérbeli Star Wars kalandot kapunk, mint korábban kiderült végre valódi szóló kampánnyal, melyben egy ismeretlen katona történetét élhetjük át.

A jelenetben látható, hogy nem csak a klasszikus trilógia szereplői bukkannak fel, hanem az előzményfilmek ismertebb alakjai (az örök klasszikus Darth Maul is) és feltehetően a hetedik epizód szereplői is. Az előrendelők pedig a Star Wars: Az utolsó Jedik eddig nem leleplezett harcosait is megkapják. Kíváncsian várjuk a hivatalos bemutatót. Addig mindenki nézze meg a videót, mert az EA folyamatosan törli a különböző szerverekről azt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #5
    És tényleg. Az X Wing vs. Tie Fighter nagyon jó volt. Pláne, hogy abban az időben lett meg a Woodoo 1-es kártyám. Élmény volt ezzel a játékkal játszani :)
    De nekem nagyon bejött még az X-Wing és a Tie Fighter is. Még az első BF1-el játszottam, kb. tizen sok éve. Az sem volt rossz. Viszont a többi nem nagyon jött be.
    Igazából azt sem értem miért kell újra számozni egy játékok. BF2 is volt már, BF1 is volt. És ezek nem remastered játékok (pl. FullHD grafikát kapott), hanem új sztori vonal is van benne szóval más játékok. Na mind1. Nem fogom én ezt már megérteni :)
  • Gauge #4
    Egyetértek Xwing vs Tiefighter nagyon hiányzik...
  • Gauge #3
    Én többet EA játékot inkább nem. Battlefront fos volt, BF1 is az lett. Nem fizetek 15e+ -t egy játékért, ami kb 20 percig élvezhető, aztán meg dögunalom...
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2017.04.13. 23:25:16
  • NEXUS6 #2
    Csináljanak inkább PSVR X-wing játékot, siker lesz az is, meg a PSVR eladások is megugranak.
  • Zombee #1
    Mivel ez csak egy render videó, nem kell leseggelni tőle. Darth Maul meg mióta klasszikus? Sótlan, üres karakter volt.