Ötvös Tibor

Az EA idén is kihagyja az E3-at

Az Electronic Arts idén is kihagyja az E3-at, hogy saját EA Play rendezvényén jelentsen be olyan nagyágyúkat, mint az új Star Wars játék.

Nagyon nagy reményeket fűzök személy szerint az idei EA Play rendezvényhez, melyen az Electronic Arts ismét megmutatja idei felhozatalát. Ennek értelmében pedig az E3-at is kihagyja a kiadó, ahogy tette azt egyébként tavaly is, ám míg akkor az előzetes ígéretekből szinte semmi nem valósult meg, addig idén nagy az esély egy valóban izgalmas rendezvényre. Persze csak akkor, ha nem viszi el az egész estét a Switch és a különböző EA-portok bejelentései.

A Star Wars: Battlefront 2 idén jelenik meg, szóval ez a program szinte biztosan ott lesz a felhozatalban. Mindenképpen érdemes még a fantasztikus Unravelt is tető alá hozó EA Originals újabb két szerzeményét, a Fe-t és a Sea of Solitude-t is kiemelni. De legjobban a Visceral Star Wars játékának leleplezését várjuk és nem lennénk meglepődve, ha a BioWare is előjönne egy Dragon Age 4-gyel. Szintén várható a Need for Speed vagy esetleg egy friss SimCity vagy ezredik The Sims 4 kiegészítő leleplezése is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #1
    Nyilván nincs, mint bejelenteniük. Hiába a nagy címek, ha az összeset elbasszák. Lásd: Battlefront, Battlefield 1....