Ötvös Tibor

A BioWare új KOTOR játékon dolgozik?

A BioWare Austin egy Knigths of the Old Republic-hoz kapcsolódó projekten dolgozik, a hírek szerint.

A BioWare a Mass Effect: Andromeda megjelenésével eléggé mellényúlt, a játék közel sem hozta azt a szintet amit a rajongók vártak. Ennek ellenére a bizalom töretlen a cég irányába és ha igaznak bizonyulnak a ma megjelent pletykák, akkor bizony mindent meg lehet bocsátani a csapatnak. Az eddig igen megbízhatónak bizonyult Liam Robertson (ő leplezte le idő előtt például a Middle-earth: Shadow of War bejelentését illetve a Scalebound fejlesztésének leállítását) ugyanis arról értesült, hogy a BioWare Austin a Star Wars: Knights of the Old Republic világához kapcsolódó játékot készít.

Persze ebből nem következik azonnal, hogy a harmadik fejezet munkálatai zajlanak, azonban mégis érdekes a dolog. Robertson szerint elsőre remakenek indult a dolog, ám időközben kinőtte magát a projekt és egy teljesen új történettel, a klasszikus alapokra építkező részt kapunk. A megjelenés még kétséges, feltehetően 2019-ben lesz esedékes, ha egyáltalán szintet léphet a program. Elképzelhető, hogy az EA inkább egy új franchise, egy új széria elindítását erőlteti majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #5
    A KotOR2-t az Obsidian fejlesztette. Ahhoz képest, hogy sok minden kimaradt belőle, nekem nagyon bejött. Csak nem az a lényege, hogy kinyírd a Sith Triumvirátust. Fura, hogy miért Nihilus van a coveren, mikor gyakorlatilag csak úgy "mellékküldiként" el kell menni legyakni... :D Még Sion is érdekesebb volt nála, pedig ő még csak nem is "mellékküldi" volt, hanem egyszer csak szembejött a Malachor V-on.

    ----
    Én már rég elvesztettem a bizalmam a Bioware-ben (mivel a fantasy játékaik jobban érdekelnek, ezért valahol a Dragon Age 2-nél...). Remélem, nem Kotor játék lesz, csinálja azt valaki más. Akár az Obsidian is, csak hagyják őket megcsinálni rendesen.
  • Evoluti0N #4
    Ugye tudod, h a 2. rész nem Bioware játék?
  • tigeroo #3
    Előbb fejezzék be a 2. részt. Félkész katyvasz, úgy kellett a rajongóknak kipofozni hogy legyen belőle valami.
  • Kissssss0 #2
    nettó baromság.
  • CRMessen #1
    Valahogy mindig aggódni kezdek, amikor egy folytatásjátékkal kapcsolatban elhangzik a "klasszikus alapokra építkező" kifejezés.